Haberler

İstanbul Emniyeti'nde Tayin Depremi

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli aralarında emniyet amiri, şube müdürü ve emniyet müdür yardımcılarının bulunduğu 160 polis tayin edildi.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli aralarında emniyet amiri, şube müdürü ve emniyet müdür yardımcılarının bulunduğu 160 rütbeli polis başka illere tayin edildi.

ARALARINDA, HAKLARINDA SORUŞTURMA AÇILAN İSİMLER DE VAR

Tayin edilenlerin arasında 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında haklarında soruşturma açılan isimlerin olduğu da öğrenildi.

17-25 Aralık operasyonları sonrası birçok ilin emniyet müdürlüklerinde görev değişimleri olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Nihat Uludağ Habertürk Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

fatih 1453:

GÜN GELİR BU MİLLET , SIRTINDAN GEÇİNEN PARAZİTLERİN FARKINA VARIR....

40
3
yanıtYanıtla
ibrahim cihan:

Aman yerlerinde sabit durdurmayın tecrübe sahibi olurda işlerini yapmaya başladılarmı serbest dolaşan hırsızları, rüşvetçilerı, yolsuzları, maskeli molotoflu pkk lıları, kudüs örgütü ajanlarını, çakalları yakalamaya başlarlar.

32
5
yanıtYanıtla
canım polisim:

enayi olmayın bu aptallaktır parelel filan yok polis görevini ne zaman hakkıyla yaparsa bir zenginin yada bir kodamanın hışmına ugrar ya sürülür ya atılır ben bile 2 defa polis sürdürdüm polis bu ülkenin pisligini temizler durur

24
9
yanıtYanıtla
başbakanım seni çok seviyordum:

hizmet hareketini bitiremessiniz bayrampaşa cevik kuvette 600 polisten 550 si namaz kılıyor risaileyinnur okuyor bediüzzaman bu yolda ayagınıza taş toprak takılır hiç ehemmiyetiolmaz diyor islamiyet bitmez bilmeden hz muhammede kurana karşı olanlar helek olurlar başbakanımıza çok acıyorum dün ağladım onun gibibirisi neden bu duruma düştü nefsine uyup hırsızlık yapmasaydı ne çok seviyordum

15
17
yanıtYanıtla
genc osmanlı:

Bir hükümet düşünün ki, vaktinde kendi izni dahilinde cemaatin adam yerleştirmesine göz yuman,daha sonra bunları sürekli yer değişikliği yaparak ve miting alanlarında eleştirerek oy alabilen bir topluma sahip!

28
3
yanıtYanıtla
hizmet yaşasın:

sür babam sür... nereye kadar. bitmez bu hizmet hareketi , boşuna çabalarınız.

18
12
yanıtYanıtla
hizmet hareketi bitirilemez:

UNUTMAYIN !!!!! akkıllar ve akkoyunlar........Zulm ile abad olanın, sonu berbadolur.

11
19
yanıtYanıtla
GEREKSİZasasaa@gmail.com:

TÜKENMEZ KALEM BİLE BİTER

yanıt0
yanıt0
ERHANerhan_16.bjk@hotmail.com:

NE HİZMETİ KİME HİZMET OTURUPP ADAM GIBI IBADET ETSENIZE SİYASETLE İŞİNİZ NE

yanıt0
yanıt0
devadeva@hotmail.com:

neyi bitiriyorsun sen zübükkkk?= kolay mı....siyasete girdiğimizi kim söyledi sana erhan emmiiii...İşkembei kübradan atma, atacaksan da ufak at...

yanıt0
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title