Haberler

Ünlülere Uyuşturucu Operasyonunda Son Durum

Güncelleme:

İstanbul merkezli 6 ilde 60 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İstanbul merkezli 6 ilde 60 adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınanların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin bir ihbar sonucu oyunculara uyuşturucu satışı yaptığı ve yer temin ettiği iddia edilen şebekeye yönelik yaklaşık 1 yıllık fiziki ve teknik takibin ardından İstanbul başta olmak üzere Ankara, Muğla, İzmir, Ordu ve Aydın'da belirlenen adreslere düzenlediği operasyonda gözaltına alınanların, emniyette ifade verme işlemi sürüyor.

"Uyuşturucu kullanmak" ve "yer temin etmek" iddiasıyla gözaltına alınan 48 kişi arasında oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan, Şahin Irmak, İlker Aksum, Engin Altan Düzyatan, Engin Günaydın, Hakan Yılmaz, Ersin Korkut ve Özge Özpirinçci ile solist Koray Candemir'in de bulunduğu öğrenildi.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından emniyete getirilen şüphelilerden Sarp Apak, gazetecilerin "Neden gözaltına alındınız?" sorusuna, "Bilmiyorum, ben de bilgi alacağım, hiçbir bilgim yok" diye yanıt verdi.

Oyuncu İlker Aksum da "Gözaltında değiliz, öyle bir ifade... Arkadaşlara geldik" dedi.

Ankara'da gözaltına alınarak İstanbul'a getirilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu da bir gazetecinin "Neden gözaltındasınız?" sorusuna, "Birazdan öğreneceğim" cevabını verdi.

Oyuncu İlker Aksum serbest bırakıldı

Bazı şüpheliler, ilk ifadelerinin ardından tahlil için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Buradaki işlemlerin ardından tekrar emniyete getirilen oyuncu İlker Aksum, gazetecilerin soruları üzerine "Problem yok. Hiçbir şey yok" dedi.

Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan Aksum, emniyetten çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Telefon konuşmalarıyla ilgili ifade verdik. Motosiklet ve başka şeylerle ilgili problemlerim vardı. Benim için bir problem yok, rahatım" diye konuştu.

Gözaltındaki 47 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title