Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

AK Parti Uşak Milletvekili Alim Tunç, İstanbul'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Tunç, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından polise, vatandaşlara yönelik yapılan saldırıyı kınadığını belirterek, şehitlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Terör örgütleri ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar hangi tuzakları, hangi planları kurarlarsa kursunlar Türkiye'ye ve Türk milletine diz çöktüremeyeceklerini ifade eden Tunç, şunları kaydetti:

"Üzüntümüzü ifade etmek için kelimeler yetersiz kalmaktadır.

Bu hain saldırıyı yapan maşalar ve arkalarındaki savaş baronları şunu bilsinler ki, yaptıkları yanlarına kar kalmayacaktır. Terörün, her türlü değeri ve ahlakı çiğneyen yüzünün en çirkin haline, İstanbul'da, bir kez daha şahit olduk. Türkiye ne zaman, geleceğe yönelik olumlu bir adım atsa, cevabı hemen, terör örgütleri eliyle kan, can, vahşet, kaos olarak önümüze gelmektedir. Son yıllarda defalarca yaşadığımız bu alçak saldırıyı yapan terör örgütünün adının ve yönteminin herhangi bir önemi yoktur. PKK, DEAŞ, FETÖ tüm terör örgütleri aynı amaç için ülkemize ve milletimize saldırmaktadır.

Ne dolar ile ne darbe ile ne de terör ile bize diz çöktüremeyecekler, milletimiz aynı 15 Temmuz gecesi olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içinde her türlü işgal girişimine göğsünü siper etmeye hazır."

Kaynak: AA / Güncel

Alim Tunç İstanbul AK Parti Uşak Politika Güncel Haberler

title