Haberler

İstanbul'daki Şuhutlu'lardan İlçe Protokolüne Ziyaret

Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat Benli ve yönetim kurulu üyeleri, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'u ziyaret etti.

Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat Benli ve yönetim kurulu üyeleri, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt'u ziyaret etti.

Ziyarette, Bozkurt, "Üniversite öğrenimimi İstanbul'da yaptığım için İstanbul'da yaşamanın gerekliliklerini iyi bilirim. Bizim dönemimizde de orada çok Şuhutlu vardı ancak onların iletişimini sağlayan bir bağ olmadığı için yardımlaşma imkanı yoktu." dedi.

İstanbul'da böyle bir hemşehri örgütünün olmasını bu açıdan çok önemli bulduğunu belirten Bozkurt, bugün hangi hemşehrisinin İstanbul'a yolu düşse derneğin sahip çıktığını kaydetti.

Kendilerini kabul ettiği için Başkan Bozkurt'a teşekkür eden Şuhut Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat Benli de "İstanbul'da hemşehrilerimizin dayanışma içinde olmalarını temin etmek için çalışıyoruz. Zira gurbette hemşehrilerimizle bir arada olmak sıla hasretini bir nebze olsun dindiriyor. İstanbul'a yolu düşen hemşehrilerimizin de her zaman hizmetindeyiz." diye konuştu.

Daha sonra Bozkurt, Benli'ye günün anısına minyatür Şuhut çömleği hediye edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Bozkurt İstanbul Şuhut Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title