Haberler

İstanbul'daki Rüşvet Operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan 64 şühelinin emniyetteki sorguları devam ediyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alınan 64 şühelinin emniyetteki sorguları devam ediyor. 23 POLİS GÖZALTINDA Operasyon kapsamında dün gece de bazı yerlere baskınlar düzenlendiği ifade edildi. Bu operasyonlarla birlikte gözaltındaki polis sayısının 23'ü bulduğu ifade edildi. Servis ve turizm şirketleri yönetici ve çalışanlarının minibüslerinin eksikliklerini görmezden germe, bazı ihalelerde rakip firmalara gözdağı vermesi için polislere rüşvet verdiği iddia edildi. İfadeleri alınan bazı şüpheliler savcılık talimatıyla serbest bırakılırken polisin, meslektaşlarını rüşvet alırken bir kaç kez görüntülediği öne sürüldü

RÜŞVET AJANDASI

Polisin sevis firmalarına düzenlediği operasyonda ele geçirilen bazı ajandaların incelemesi de devam ediyor. Bu ajandalarda servis firması yöneticilerinin polislere verdiği iddia edilen rüşvet miktarlarını yazdığı iddia edildi. Firma yöneticilerinin 23 polise verdiği bütün rüşvetleri tek tek yazdığı ifade edildi. Emniyette ifadeleri tamamlanan şüpheliler Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüphelilerin pazartesi günü adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Sinan BİLGİLİ - Hasan YILDIRIM - İSTANBUL DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title