Haberler

İstanbul'da Yüksek Eğitim Zirvesi Düzenlenecek

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İstanbul'da Yüksek Eğitim Zirvesi düzenlenecek- Salondan detaylar- Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun'un açıklamaları İstanbul'da Yüksek Eğitim Zirvesi düzenlenecek- EURAS'ın planladığı zirveye, dünyanın 300 üniversitesinden 2 bin temsilcinin katılması bekleniyor Avrasya Üniversiteler Birliği (EURAS), İstanbul'da Avrasya Uluslararası Yüksek Eğitim Zirvesi (EURİE) düzenleyecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - İstanbul'da Yüksek Eğitim Zirvesi düzenlenecek- Salondan detaylar- Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun'un açıklamaları İstanbul'da Yüksek Eğitim Zirvesi düzenlenecek- EURAS'ın planladığı zirveye, dünyanın 300 üniversitesinden 2 bin temsilcinin katılması bekleniyor Avrasya Üniversiteler Birliği (EURAS), İstanbul'da Avrasya Uluslararası Yüksek Eğitim Zirvesi (EURİE) düzenleyecek.Gelecek yıl şubat ayında Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenmesi planlanan zirvenin tanıtım toplantısı Azerbaycan'da yapıldı.Bakü'deki toplantıya Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi İsmail Alper Coşkun, EURAS Başkanı Dr. Mustafa Aydın, Azerbaycan'daki üniversite rektörleri, milletvekilleri ve davetliler katıldı. EURAS Başkanı Aydın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, zirveye ABD, Kanada, Arjantin, Brezilya, Güney Kore, Çin gibi ülkelerin de bulunduğu 300 üniversiteden 2 bin üniversite temsilcisinin katılacağını bildirdi. EURİE'de dünyanın dört bir tarafından gelecek temsilcilerinin tecrübe paylaşımında bulunacaklarını ve işbirliklerinin artırılması konusunda çalışmalar yapacaklarını ifade eden Aydın, zirve kapsamında 25 konferans düzenleneceğini belirtti.Aydın, "Bu konferanslarda dünyadaki eğitimde yeni yaklaşımlar, teknolojinin kullanımı, eğitimdeki yeni yöntemler ele alınacak. Katılımcılar hem birbirleriyle işbirliği yapacak hem de dünyadaki yeni gelişmeleri eğitim duayenlerinden öğrenmiş olacaklar. EURİE'nin en büyük kazanımı bu olacaktır" dedi.Toplantıyı her yıl bir ülkede yapmayı düşündüklerini söyleyen Aydın, 2017'de de Azerbaycan'da düzenlemeyi planladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Aydın Alper Coşkun İstanbul Bakü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında öğretmen ataması ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title