Haberler

İstanbul'da Yağmur Kazaları...

Kavurucu Sıcakların Ardından İstanbul'da Bugün Etkili Olan Yağmur Beraberinde Kazaları da Getirdi.

Kavurucu sıcakların ardından İstanbul'da bugün etkili olan yağmur beraberinde kazaları da getirdi.

Mega kentin değişik noktalarında sayısız kaza meydana gelirken, Kadıköy'deki zincirleme kazada da bir kişi yaralandı

Kavurucu sıcaklar bugün itibariyle yerini serin ve yağışlı bir havaya bıraktı. İstanbul'da yağışlarla birlikte kazalarda beraberinde geldi. Kozyatağı Ankara istikametinde önce üç aracın karıştığı maddi hasarlı zincirleme bir kaza meydana geldi. Sürücülerin dikkatsizliği ve yağış nedeniyle kayganlaşan yol birleşince üç araç birbirine çarptı.

Kimsenin burnu bile kanamadı diye sevinilirken kaza yapan araçları farkedemeyen Cenk Onur Bircan isimli sürücü 34 K 6036 araçla önünde kaza yapan araca büyük bir hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç hurdaya dönerken sıkışan sürücüde itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araçtan çıkarıldı. Hemen sedyeyle ambulansa konulan sürücü Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir görgü tanığıda Cenk Onur Bircan'ın süratli bir şekilde geldiğini, kaza yapan araçları farkedemeyince büyük bir hızla çarptığını söyledi. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde sıkışırken ters istikamette meraklı sürücülerin yüzünden güçlükle ilerledi. Polis kazayla ilgili rapor tutarken kaza yapan araçların kaldırılmasıyla trafik normal akışına döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title