Haberler

Saldırının Ardından İstanbul'da IŞİD Operasyonu!

Güncelleme:

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube ekiplerine bağlı polisler, Başakşehir ve Pendik'te Özel Harekat polisleri desteğiyle IŞİD'e yönelik operasyon düzenledi.

Kanlı havalimanı saldırısında emarelerin IŞİD'i göstermesinin ardından Emniyet harekete geçti. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube ekiplerine bağlı polisler, İstanbul genelinde bazı ilçelerde IŞİD terör örgütüne yönelik operasyon gerçekleştirdi.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DAİREYE GİRDİ

Operasyon yapılan ilçelerden biri de Başakşehir'di. İl Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinden konvoy halinde çıkan polisler, Kayaşehir'de bulunan bir siteye geldi. Özel Harekat polislerinin öncülüğünde önceden belirlenen bir adrese giren ekipler, içeride arama yaptı.

PENDİK'TE DE OPERASYON

Pendik'te de önceden belirlenen bir adrese operasyon yapıldı. Şıhlı Mahallesi'ndeki adrese Özel Harekat polisleri desteğinde giren ekipler evde arama yaptı. Aramanın ardından evdeki bir şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürüldü.

Operasyon sırasında URAL ve SHORTLAND adı verilen zırhlı araçların çevre güvenliğini aldığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Aylin:

EYYY DEVLET BÜYÜKLERI ISIDE AIT BIR SÜRÜ TARIKAT YUVALARI VAR NEDEN KAPATMIYORSUNUZ

11
3
yanıtYanıtla
CCC:

BİR HALT ETTİKLERİ YOK . . . . . BENİM ÇALIŞTIĞIM YERDE BİR YUVALARI VAR . . . KİMSENİN BİR ŞEY DEDİĞİ YOK . . . . TUTKLANANLARDA ARKA KAPIDAN SESSİZCE BIRAKILIYOR . . . .

13
1
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Saldiriyi bir savas gibi planlamislar. Biri kontrol polisini vuruyor, digeri iceri girip ates ediyor, 3. de disarda kacanlari vuruyor. Bu turizme zarar vermek icin yapilmis. Rusya ile barismanin ardindan yapilmasi manidar. Bundan ne Rusyanin ne de Türkiyenin cikari var. Bundan bir tek pkknin cikari var. Isid bomba koydu diyelim. Ne yani isid Türkiyeye saldirinca eline ne gececek? Araplar burada bagimsizliginimi ilan edecek? Sacma. Haticeye degil neticeye bakalim. Bu bal gibi pkk pisligi.

6
3
yanıtYanıtla
birkaç solcu alevi kürt:

gözaltına alınır dikakt dağıtılır gaz alınır. ya artık anlayın yemiyoruz. yapan işid kim ve nerede oldukları belli samimiysen yakla al içeri. ha doğru kirli ilişkileri ifşa eder diye korkuyorsunuz. korkmayın yine oyunuzu alırsınız. dış ülkelere bir kaç taviz verirsiniz olay kapanır. hep böyle değil miydi.

3
6
yanıtYanıtla
optimus prime:

ahahahahaaaa çok komikler. şimdiye kadar nerdelermiş. illa bombalar batladıktan sonra mı birşeyler yapmak gerekiyor.

6
2
yanıtYanıtla
cengizzz:

daha önceki saldırarda sözde yakaladıkları bütün işidlileri serbest bıraktılar ve serbest kalan bu zebaniler gece gündüz plan yapıp yüzlerce insanımızı katlettiler. bu ölümlerin baş sorumlusu akp akp ye oy veren ve tabiki liderleri uzundur.

8
0
yanıtYanıtla
KEMALİST DEVRİMCİ:

Neden bu operasyonlar terör saldırıları olduğu zaman yapılıyor. Bana dokunmayan terör örgütü bin yaşasın mı?Yoksa birilerinin bu işte parmağımı var?

5
1
yanıtYanıtla
mehmet pınar:

türkiyede ki tüm cemaat yuvalarının hepside işid zihniyetindedir müridlerine sürekli kendilerinden olmayanlara karşı sürekli kin, nefret, ölüm aşılamaktadırlar bu kini nefreti ALLAHcc yaptıklarını söyleyip müslüman olmayan her kim varsa ölmesi gerektiği gibi vaazlar vermektedirler. bu cemaatler sadece bu iktadar tarafından kollanıp, savunulmaktadır çünkü cemaatler bu iktidarın oy deposudur. .

4
2
yanıtYanıtla
REALİST:

GEÇTİ BOLU PAZARI

5
0
yanıtYanıtla
Eko08:

iki gündür kimse işite ağzını açtı mı? teröre lanet, böyle Müslümanlık mı olurdan başka laf duymadık.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title