Haberler

İstanbul'da Suç Örgütüne Yönelik Operasyon//ek Bilgi ve Fotoğraflarla

İstanbul emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir suç örgütüne yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenledi.

İstanbul emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir suç örgütüne yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 12 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nden konvoy halinde çıkan polisler Sultangazi, Kağıthane, Sarıyer ve Beykoz ilçelerinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyon düzenlenen adreslerden biri Sultangazi, Yunus Emre Mahallesiydi. Özel Harekat polislerinin öncülüğünde adrese giren ekipler içeride arama yaptı. Bu esnada zırhlı polis araçlarıda sokak başında önlem aldı. Operasyonun çeşitli tarihlerde yağma ve eğlence merkezlerinin kurşunlanması olayına karıştığı iddia edilen şüphelilere yönelik olduğu bildirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 12 şüpheli, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi Kağıthane İstanbul Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title