Haberler

İstanbul'da Patlama Sesleri!

Güncelleme:

Darbe girişiminin ardından İstanbul'un çeşitli noktalarında şiddetli patlama sesleri duyuldu.

Boğaziçi köprülerindeki askeri hareketlilikle başlayan darbe girişiminin ardından İstanbul'da gece saatlerinde art arda patlama sesleri duyuldu.

Beşiktaş'ta Boğaz Köprüsü'ne yakın bir noktada güçlü bir patlama sesi duyulurken, Kağıthane'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ve Saraçhane'deki Büyükşehir Belediye Binası'nda da patlamalar meydana geldi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

cango:

Ha öğle, ha böğle. . . durum vahim. . . seçimle geleni, seçimle gönderirsin. . . yalnız bu üzücü kargaşada herbirimizin bir payı var. . hep ben haklıyım diğenler ve hakkımı kaba kuvvet ve silahlada dayatırım mentalitesi. . . Erdoğanda bu silahlı güçleri kullanıyor, polis ve sivil zorbalarınla. . . karşıt tarafta ve gerekirse askerler bile ikilime ayrılmış gibi. . . gelişmiş Türkiye diyorsunuz bide bunun adını. . . çok tartışılır. . .

12
30
yanıtYanıtla
Zagor:

Sandikla giden sandikla ya gider, ya da kalir. Yok oyle haydudluk. Yazik oldu olenlere . Milletimizin basi sagolsun. Chp li olarak.

3
16
yanıtYanıtla
ZEUS:

İYİDE ORTADA ADİL BİR SEÇİM SİSTEMİ YOK. . ADİL TARAFSIZ EŞİT BİR SEÇİM ORTAMI YOK. . . TEK TARAFLI BİR SEÇİM PROPAGANDASI VAR. . BÖYLE BİR ORTAMDA SANDIKTAN HANGİ SONUÇ ÇIKARSA ÇIKSIN MEŞRU DEĞİL. .

yanıt7
yanıt2
Zeusu a cevap zagordan:

Her ne olursa olsun , demokraside haydudluk yoktur. Ha adil secimmi , cik o zaman sahip oylarina. Yetmezse tarafsiz gozlemciler tutulur.

yanıt3
yanıt3
ZGORA CEVAP-2:

ORTADA MEŞRU BİR SEÇİM YOK. . . MEŞRU BİR SEÇİM SİSTEMİ YOK. . . SADECE TEK ADAMIN SESİNİN DUYULDUĞU BİR ORTAMDA YAPILACAK SEÇİM MEŞRU DEĞİLDİR. . . . MISIRDA DİKTATÖRÜ BU ADİL OLMAYAN SİSTEMLE YÜZDE 70 OY ALIP ÜLKEYİ 40 SENE YÖNETTİ. . DARBECİLER NE KADAR SUÇLUYSA ÜLKEYİ FAŞİST BİR ZİHNİYETLE YÖNETENLERDE O KADAR SUÇLU

yanıt5
yanıt1
Zeus 2 cevap:

O zaman turk milleti olarak ne bir ynetim sistemi mi, gelistirelim. Demokrasinin kurali sandiktir. Bu tum dunyada boyledir.

yanıt6
yanıt1
Zeus a cevap 4:

Sorun akp ye oy atan bir parca ekmak icin garip turk halkidir. Kimse vatan millet dusunmuyor. Bak soma ya da gorursun. Millet oyunu is as icin satiyor resmen. bak soma da okadar insan oldu . Uc bes kurus aldilar tekrar akp dediler.

yanıt7
yanıt1
alman:

bir sey olmaz gercek darbeciye kücücük bir darbe girisimi zaten kedisi yapmis fazla büyütülecek bir durum yok yine mahdur oyununa basliyacak tayipp ama dunya allem darbenin kim yaptigini biliyor olan yine mahsum insanlara olmus INSALLAH bu sefer koyunlari bulmus kursunlar

12
4
yanıtYanıtla
AKP REZİLLİĞİ:

BÖYLE ADALETSİZ BİR BİR DÜZENDE AKP HİÇ BİR ZAMAN SANDIKTAN GİDEMEZ. . GİTMİŞ OLSAYDI MISIR DİKTATÖRÜ HÜSNÜ MÜBAREK SEÇİMLE GİDERDİ. . MEDYANIN YÜZDE 98 İ TEK BİR ADAMIN ELİNDE OLACAK. . YARGI İŞ ALEMİ TEK BİR ADAMIN ELİNDE OLACAK SONRA KALIP SEÇİM YAPACAZ VE BUNA DEMOKRASİ DİYECEĞİZ ÖYLE Mİ?

9
6
yanıtYanıtla
try:

Allah işde kım neyı cok sevıyorsa onu onun uğruna öldürüyor anladınız ne demek istedıyı mı ? bırde şu var hak hukuk adalet hıc bısey bırakmadılar bunun olacağı bellıydı

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title