Haberler

İstanbul'da Metro Raydan Çıktı; Seferler Durduruldu

Güncelleme:

Yenikapı'dan Taksim istikametine seyreden metro, makas hattında meydana gelen arıza nedeniyle raydan çıktı. Yolcular tahliye edildi, seferler 1.5 saat durduruldu.

İstanbul'da bu sabah 09:00'da Yenikapı metro durağından Hacıosman'a gitmek üzere metroya binen yolcular kısa süre sonra meydana gelen sarsıntı ile panik yaşadı. Konu hakkında yetkililer tarafından bir açıklama yapılmadan metro seferinin iptal edildiği söylendi ve yolcuların tahliyesine karar verildi. Yüzlerce yolcu şaşkınlık içinde alternatif ulaşım yolları buldu.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda ise büyük bir sarsıntı yaşandığı ve metronun raydan çıktığı iddia edildi.

ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERİ

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada makas rayında meydana gelen arıza nedeniyle seferlerin iptal edildiği, yolcuların ek otobüs seferleri ile ücretsiz olarak Taksim'e götürüldüğü belirtildi.

Arızanın giderilmesinin ardından ise saat 10.30'da seferler normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hacıosman İstanbul Taksim Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (47)

Demokrat:

Takunyalı külüstür iktidarın yeni külüstür Türkiyesi, cahil rüşvetci imam hatipliye bırakırsan denetimleri böyle olur işte.

27
29
yanıtYanıtla
amin:

VATANMIN CIVISI CIKMIS. MERTOBUS RAYDAN CIKMIS, HERSEYDEN IMAM ANLARSA OLACAGI BUDUR, YA ALLAH BISMILLAH DIYE BASLAR IMAM, SORMAZ RAYLARA VE METROBUSLERE NASIL BAKIM YAPIYORSUNUZ DIYE?. VATDASLARA GECMIS OLSUN.

18
19
yanıtYanıtla
haritamobilWeb@haberler.com:

Keske raydan cikan sadece metro olsa. Ulke raydan cikmis imdat diyen yok

23
14
yanıtYanıtla
1915 canakkkale gecilemediMobil-ANDROID:

demokrat efen allah sizin elinize dusurmesin her seyde hukumeti sorumlu tutuyorsunuz nesil bir insansiniz anlamiyorum

2
34
yanıtYanıtla
Hepimiz Trolüz:

ME MEEE MEE MEE MEEEEE MEE EEEE ?

17
13
yanıtYanıtla
ebrkmr:

bununda sucu kesin AKP dir beyin fukaraları toplanır şimdi :D Yok ak partinin sucu yok bilmem ne Allah yapısı değil ya kardeşim insan yapısı elbet arızalanacak. .

17
12
yanıtYanıtla
mazlummobilWeb@haberler.com:

Vatan hainleri sevindi hep birden “ tayyip istifa“ diye anırdı

20
8
yanıtYanıtla
.:

GS TARAFTARI MALDIR, MAÇA GİDERKEN METROYU SALLADILAR MALLAR

16
9
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

chp de metro yoktu at vardi ariza olmazdi tabi

19
4
yanıtYanıtla
SeaMobil-IOS:

Ya arkadaş izmir apayrı bir şehir;))). İstanbul akp olduğu sürece çöptür

10
13
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title