Haberler

İstanbul'da Öldürdüğü Oğlunu, Bursa'da Çöplüğe Gömdü

Güncelleme:

İstanbul'da hurdacılık yapan Oğuz K., 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürdü, alüminyum folyoya sarıp 2 gün balkonda bekletti. Ardından da Bursa'da çöplüğe gömdü.

İstanbul Bağcılar'da oturan ve hurdacılık yapan 37 yaşındaki Oğuz Köklü'nün, 3 yaşındaki oğlu İzzet Köklü'yü döverek öldürdükten sonra alüminyum folyoya sararak çantaya koyup 2 gün balkonda beklettiği; ardından da taşındıkları Bursa'da hafriyat döküm alanına gömdüğü iddia edildi. Oğuz K., evden kaçan eşinin ihbarı üzerine Yalova'da yakalandı. Polis, Oğuz K.'nın suçunu itiraf etmesi üzerine hafriyat alanında cesedi aramaya başladı.

İSTANBUL'DA DÖVEREK ÖLDÜRDÜ

Olay, iddiaya göre 11 Ekim'de İstanbul Bağcılar'da meydana geldi. Hurdacılık yapan evli 5 çocuk babası Oğuz K., oğlu İzzet K.'yı evde döverek öldürdü. K., çocuğun cesedini önce alüminyum folyoya sardı, ardından da bir çantaya koyarak evinin balkonunda bekletti. İki gün sonra eşyalarını satan aile, İstanbul'dan kiraladıkları otomobille, Bursa Orhangazi'deki önceden tanıştıkları Romanların yaşadığı mahalleye geldi.

BURSA'DA POŞETE KOYUP HAFRİYAT ALANINA GÖMDÜ

Orhangazi'de eşi ve çocuğunun cesediyle birlikte ilçede artık kullanılmayan hafriyat döküm sahasına gelerek keşif yapan Oğuz K., kendilerini gören bir demir toplayıcısına da, 'hurdacı olduğunu ve demir var mı' diye bakmaya geldiğini söyledi. Bu sırada oğlunun cesedinin olduğu çantayı döküm sahası dışında sakladığı iddia edilen baba, bir süre sonra geri gelip, folyoya sarılı cesedi çantadan çıkartıp çevreden bulduğu bir poşete koyarak döküm sahasında gömdü.

KAÇAN EŞİ İHBAR ETTİ

Olay sonrasında Oğuz K.'nın eşi Fatma Köklü yanından kaçtı. Polise sığınan kadın cinayeti ihbar etti. Oğuz Köklü'yü bulmak için soruşturma başlatan Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, telefonla aradıkları K.'ya polis olduklarını söylemeden, eşinin yanlarında olduğunu ve kendisine teslim etmek istediklerini bildirdi. Bunun üzerine Oğuz K. Yalova'da yakalandı.

Oğuz K. ifadesinde olayı itiraf etti. Polis ve eşiyle birlikte Orhangazi'deki eski hafriyat döküm sahasına gelen K., oğlunu nasıl öldürdüğünü ve nereye gömdüğünü anlattı.

CESET ARANIYOR

Cinayet Büro ekipleri, Oğuz K. ve eşinin itirafından sonra eski hafriyat döküm sahasında arama başlattı. Polise arama çalışmalarında Orhangazi Belediyesi'nin çalışanları da yardım etti. Ekipler, Pazar gününden beri sürdükleri arama çalışmalarında, babası tarafından öldürüldüğü iddia edilen 3 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşamadı. Döküm sahasında yağmurlar nedeniyle toprağın kaymış olması ve hafriyat atıklarının doldurulduğu çuvalların yanması sebebiyle arama çalışmaları güçlükle ilerliyor.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Bağcılar Yalova Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (11)

ATEİST:

Bu mahlukata insan demeyi bile düşünemiyorum. . . . . . . . ne istedin zavallı çocuktan be şerefsiz, seni de çöplüğe gömmek lazım, hem de diri olarak. . . . . . . !!!

57
1
yanıtYanıtla
aa:

ne diyeyim rabbim sizleri bildiği gibi yapsın daha üç yaşında be üç yazıkkkkkkk

35
1
yanıtYanıtla
ardahan_fransa:

Tuuuh lanet olsun kafir baba nasil kiydin nasil oldurene kadar dovdun bu nasil bir psikolojipsikoloji?? Anne olacak Kadin sen nerdeydin be? Yavru su anda cenettesin sana bunu yapan baba vé buna izin veren anneden uzak artike meleklerle eminellerdesin. Içim sizladi gerçekten çok uzuldum. insallah hapiste bu pislige hak ettigi iskenceyi yasatirlar.

21
1
yanıtYanıtla
didem:

en kötü şekilde can verirsin inşallah paramparça olursun pislik

4
0
yanıtYanıtla
zz:

bu haberleri verirken olayın detaylarını yazmayın. delili karartıp yaptıklarını ört bas etmeye çalışan eşeklerin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.

4
0
yanıtYanıtla
AMASYALI:

ne oluyo yaa bu insanlara öldüren öldürene bu ne yaa ne din ne vicdan Allahın cezası nasıl dövdün ki o meleği elleri kırılasıca hapise girde seni. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

3
0
yanıtYanıtla
daye:

ALLAHHH BELANI VERRRRRRSSSSSSSSİNNNNNNNNNN

3
0
yanıtYanıtla
BASIN İŞTE:

NE KADAR ONURSUZ VE KARAKTERSİZ BİR BASIN VAR OLAY GERÇEKTENDE YAŞANMIŞ OLABİLİR AMA ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜ ÇÖPLÜĞE GÖMDÜ DİYE KESİN KATİ NET BİR İFADE İLE BAŞLIK ATIYORSUN SONRA İDDAYA GÖRE ÖLE DİYOLAR AMA ORTADA NE ÇOCUK NE CESET NEDE BİR DELİL VAR ADAMDA YOK ÖLE BİR ŞEY DİYOR HERKEZDE SAZAN GİBİ ADAMA HAKARETLER YAĞDIRIYORLAR NE O GÖRDÜNÜZMÜ MİLLET ŞAHİTMİSİNİZ

0
3
yanıtYanıtla
İYİ OKU...:

NE ANORMAL İNSANSIN BE ADAM İTİRAF ETTİ YAZIYOR ANLAMA GÜMLÜGÜMÜ ÇEKİYORSUN

yanıt0
yanıt0
ayşe:

o daha melek. . . ben bağıramıyorum bile oğluma elin nasıl vardı yaptın anası nerdeydi nasıl engel olmadı okuyunca tüylerim ürperdi ALLAH BİN TÜRLÜ BELANI VERSİN!!!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title