Haberler

İstanbul'da Sağanak Yağış Etkili Oldu

Güncelleme:

İstanbul'da gündüz vakti bir anda hava karardı. Etkili olan sağanak yağış sürücüleri zor durumda bıraktı. Meteoroloji bazı illeri uyardı!

Marmara'da günlerdir süren sıcak hava yerini şiddetli yağışa bıraktı. İstanbul'da yağmur öncesi geceyi andıran görüntüler yaşanırken, vatandaşlar yağan yağmurdan korunmak için kapalı alanlara kaçıştı.

YAĞMUR ZAMAN ZAMAN DOLUYA DÖNÜŞTÜ

Beylikdüzü Bahçeşehir çevresinde etkili olan yağış 14.00 sıralarında Bağcılar ve çevresine kaydı. Zaman zaman doluya dönüşen yağış sürücüleri de zor durumda bıraktı. TEM'de trafik durma noktasına geldi. Dolu yağışı sırasında tanelerin iriliği dikkat çekti.

Gökgürültüsünün eşlik ettiği yağış sırasında kuvvetli rüzgar gözleniyor.

ATAŞEHİR'DE 2 MAHALLEYİ SU BASTI

İstanbul’da etkili olan yağmur nedeniyle Ataşehir’de iki mahalleyi su bastı. Sağanak halde yağan yağmur nedeniyle Kurbağlıdere taştı. Taşan sular, Yeni Sahra ve Aşık Veysel Mahallelerinin dere kenarında bulunan evlere doldu. Birçok kişi de mahsur kaldı. Vatandaşlar, evlerine ve iş yerlerine dolan suları tahliye etmek için büyük uğraş verdi.

Mahalle sakinleri, sel baskınlarına önlem alınmaması nedeniyle yetkilileri suçladı.

İBB: METREKAREYE 50 KİLOGRAM YAĞIŞ DÜŞTÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İbb) yapılan açıklamada, İstanbul'da metrekareye 50 kilogram yağış düştüğü ve ekiplerin su baskınlarına müdahale ettiği belirtildi.

İBB'den yapılan yazılı açıklamada; "İstanbul'u öğle saatlerinde etkisi altına alan gök gürültülü sağanak yağış, İkitelli, Beylikdüzü, Başakşehir, Gaziosmanpaşa, Bağcılar, Beşiktaş, Ataşehir, Ümraniye bölgelerinde etkili oldu. Meteoroloji gözlem istasyonlarından alınan bilgilere göre, bölgesel gelişen sağanak yağışlarda, metrekareye 40 dakikada 50 kg yağmur yağdı. Yağışla birlikte İSKİ, İtfaiye ve Yol Bakım ekipleri su biriken bölgelere kısa sürede müdahale etti, su tahliye çalışmaları yaptı." denildi.

METEOROLOJİ BU İLLERİ DE UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün görülecek yağışların Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat ile kıyı kesimleri dışında Kastamonu geneli, Ankara’nın güney ve doğusu, Bolu’nun doğu kesimleri, Çorum’un kuzey ve batısı, Sivas’ın batı çevrelerinde orta kuvvette (6-20 kg/m2) ve yer yer kuvvetli olarak (21-50 kg/m2) etkili olması beklendiğini açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beylikdüzü Ataşehir Bağcılar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title