Haberler

İstanbul'da 5 Bin Polisle Huzur Denetimleri

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın koordinasyonunda, 39 ilçede 129 noktada 5 bin polisin katılımıyla 'Yeditepe Huzur' adı altında genel asayiş denetimi yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın koordinasyonunda, 39 ilçede 129 noktada 5 bin polisin katılımıyla 'Yeditepe Huzur' adı altında genel asayiş denetimi yapıldı.

HELİKOPTER DESTEK VERDİ

İl genelindeki uygulamaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü, Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Trafik Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet ile ilçe ekipleri katıldı. Operasyona polis helikopteri de havadan destek verdi.

149 KİŞİ YAKALANDI

Uygulama kapsamında 26 bin 908 kişiye Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yapıldı; aranması bulunan 149 kişi yakalandı. Denetlemeler sırasında sorgulanan 7 bin 154 araçtan 96'sı trafikten men edildi. Toplamda 283 bin 346 lira trafik cezası kesildi. İncelenen 631 iş yerinden 5'ine de cezai işlem uygulandı. Ayrıca araç ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 105 gram uyuşturucu madde ile 1'i kurusıkı olmak üzere 9 tabanca ele geçirildi.

25 SUÇTAN ARANAN CEZAEVİ FİRARİSİ DE YAKALANDI

Polis ekipleri uygulama sırasında durdurdukları şüpheli K.Ç.'nin 4 yıldır cezaevi firarisi olduğunu; 'Dolandırıcılık', 'Hükümlü ve tutuklunun kaçması', 'Resmi belgede sahtecilik', 'Evden hırsızlık' gibi 25 farklı suçtan aranma kaydı bulunduğu tespit etti. Şüpheli K.Ç. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mustafa Çalışkan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title