Haberler

İstanbul Beyaza Büründü

Güncelleme:

Birçok Yerde Okullar Tatil Edildi.

Sultanbeyli'de vatandaşlar kartopu oynamak için kendilerini sokağa attı. Bazı vatandaşlar da muşambalardan yaptıkları kızaklarla karın tadını çıkardı.

Kar yağışı gece Avrupa ve Anadolu yakalarında zaman zaman etkili oldu. Sultanbeyli, Bakırköy ve Bağcılar ilçelerinde şiddetini arttıran kar yağışıyla birlikte vatandaşlar kartopu oynamak için kendilerini sokağa attı.

Dün geceden beri şiddetli poyraz ile birlikte aralıklarla devam eden kar yağışı bu gece Avrupa ve Anadolu yakasında etkisini arttırdı. Özellikle Sultanbeyli, Bakırköy ve Bağcılar'da ilçelerinde kar şiddetli yağmaya başladı.

VATANDAŞIN KAR KEYFİ

Sultanbeyli'de karın tuttuğu yerlerde vatandaşlar kartopu oynamak için kendilerini sokağa attı. Bazı vatandaşlar muşambalardan yaptıkları kızaklarla karın tadını çıkardı. Karın tadını çıkaran vatandaşlar "Uludağ ayağımıza geldi" diye konuştu. Yağışın aralıklarla gece boyunca devam etmesi bekleniyor.

TATİL OLAN OKULLAR

Ankara Valiliği, aralıklarla devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle okulları tatil etti.

Meteorolojik verilere göre soğuk ve kar yağışının devam edecek olmasını göz önünde bulunduran İl Hıfzıssıhha Kurulu, mazereti olan memurlara 2 gün idari izin verirken, ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edilmesine karar verdi.

ANKARA'DA OKULLAR TATİL

Ankara Valiliği, yaptığı yazılı açıklamada kentte ki okulların yarın tatil olduğunu bildirdi. Açıklamada, Ankara İl Hıfzısıhha Kurulu'nun aldığı karar ile Ankara genelindeki resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullar, yaygın eğitim kurumları ile anaokulları ve kreşlerin 1 gün süre ile tatil edilmesinin kararlaştırıldığı belirtildi.

KASTAMONU'DA KAR TATİLİ

Kastamonu'da 2 günden bu yana etkili olan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilerken, sahil kesimindeki İnebolu, Bozkurt, Küre'de bugün ve Çatalzeytin İlçesi'nde ise bugün ve yarınilçelerinde okullar tatil edildi.

Kastamonu'yu Ankara'ya bağlayan Ilgaz Dağı'nda geçişler kontrollü olarak sağlanıyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube yollarda ekip sayısını iki katına çıkardı. Kastamonu'yu Ankara'ya bağlayan Ilgaz Dağı'nda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Kastamonu'yu İstanbul'a bağlayan Karabük Karayolu'nun Kanlıgöl mevkiinde ise yoğun kar yağışı devam ediyor. Karla birlikte Kastamonu'da çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana geldi. Kar yağışı nedeniyle Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri, şehirlerarası yoları açık tutmaya çalışırken kar temizleme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Kastamonu Belediyesi Temizlik İşleri, Park Bahçeler ve KASKİ Müdürlüklerine bağlı ekiplerden oluşan karla mücadele ekipleri de çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kastamonu Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekipleri ise il genelinde kar nedeniyle kapanan toplam 201 köy yolunu açmak için çalışıyor.

ESKİŞEHİR'DE 6 İLÇEDE OKULLARA KAR TATİLİ

KAR yağışı Eskişehir, Kütahya ve Bilecik illerinde etkili oluyor. Eskişehir'deki 6 ilçede ilköğretim okulu ve liseler kar yağışı nedeniyle 1 gün süreyle tatil edildi.

Eskişehir'de kent merkezinde etkili olmayan kar yağışı, Eskişehir- Kütahya, Eskişehir-Bilecik ve Eskişehir- Ankara karayollarında sürücülere zor anlar yaşattı. Yağış nedeniyle buzlanan yollarda çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı kazalar meydana geldi. Trafik ekipleri bazı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title