Haberler

    İstanbul BŞB, Erken Şampiyonluğun Peşinde

    Güncelleme:

    Bir önceki sezon Süper Lig'e veda eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantep Büyükşehir Belediye''yi yenmesi durumunda yeniden STSL'ye çıkacak.

    PTT 1. Lig'in 36. haftasında yarın deplasmanda Gaziantep BB ile karşılaşacak olan lig lideri İstanbul BB, bu karşılaşmadan 3 puan çıkarması durumunda Süper Lig'e yükselmeyi garantiliyor.

    HEDEF: ANTEP DEPLASMANINDAN 3 PUAN ALMAK

    PTT 1. Lig'de ilk iki takım doğrudan Süper Lig'e yükseliyor. İstanbul BB'nin ise 3. Balıkesirspor ile arasında bitime 3 hafta kala tam 8 puanlık fark var. İstanbul temsilcisi, Antep deplasmanından 3 puan çıkarması durumunda Balıkesirspor'un maçına bakmaksızın Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek.

    ZORLU MAÇ 13:30'DA

    Kamil Ocak Stadı'nda saat 13.30'da başlayacak müsabakayı hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Aynı zamanda ikinci Orduspor ile de arasındaki puan farkını en kötü ihtimalle korumayı başaracağı için alınacak bir üç puan İBB'yi lig şampiyonu yapacak.

    KAZANAMAZSA, PUAN KAYIPLARINI BEKLEYECEK

    İstanbul BB, bu deplasmanda rakibiyle berabere kalması durumunda ise Süper Lig'e doğrudan yükselmek için takipçileri Orduspor, Balıkesirspor ve Ankaraspor'un puan kaybetmesini bekleyecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İstanbul Büyükşehir Belediyespor Balıkesirspor Orduspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title