Haberler

"İSTANBUL'A Yaz Geldi"

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, Saffet Emre Tonguç'un farklı sunumuyla Boğaz'da "Yaza Merhaba" daveti düzenledi.

Dünyanın en güzel su yolunda Koruncuklar yararına düzenlenen tekne davetinde Cengiz Abazoğlu'nun adL markası için hazırladığı yaz koleksiyonunun, koreografisini Öner Evez'in gönüllü olarak üstlendiği "Trunk Show" da görücüye çıktı.

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı tekne davetinin lezzetli ikramlarını Pelit üstlenirken; her zevke uygun takılarıyla ile birlikte son moda plaj koleksiyonunu sergileyen Accessorize, tasarımın romantik adresi All Happy Days, doğal ve neştersiz güzelliğin ismi Lisya Beauty, mücevher trendlerinin öncülüğünü sıradışı tasarımlarıyla yapan Lisya Line, seçkin müşterilerine kişiye özel satış yaparak fark yaratan Elif Optik Bahçeşehir, Mey ve Toni&Guy markaları etkinliğe destek verdiler.

Cengiz Abazoğlu "Ressamın orijinal tablosu gibi soyut desenleri kumaşa yansıtarak aşk ve sevgi renkleriyle canlandırdık. Koleksiyonumuzun Koruncuk Vakfı ile buluşmasından dolayı çok heyecanlıyız" dedi. adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık ise "Koruncuklar yararına düzenlenmiş bu proje, Cengiz Abazoğlu'nun adL için hazırlamış olduğu koleksiyon ile yer almanın gururunu yaşıyoruz. Böyle güzel projelerde yer almaya devam edeceğiz" dedi.

Madeline Albright, Oprah Winfrey, Robert Redford gibi ünlülere İstanbul'u gezdiren Türkiye'nin en iyi seyahat yazarı ve profesyonel rehberi Saffet Emre Tonguç "İstanbul Hakkında Her Şey" ve "Boğaz Hakkında Her Şey" adlı kitaplarını imzalayarak satışından elde edilen geliri Vakfa bağışladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Saffet Emre Tonguç Cengiz Abazoğlu İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title