Haberler

Esenler Otogarı'nda Öldürülen Genç, Baldızını Kaçırmış!

Güncelleme:

Mardin'den kaçan genç sevgililer, İstanbul'da otogarda saldırıya uğramıştı. Hayatını kaybeden genç aşık Hamdullah Ayaydın'ın baldızını kaçırdığı ortaya çıktı.

Mardin'den kaçan genç sevgililer İstanbul'a adım attıkları otogarda eli bıçaklı kişilerin acımasız saldırısına uğramış, onlarca kişinin gözü önünde defalarca bıçaklanan Hamdullah Ayaydın(25) ölmüş, 19 yaşında olduğunu söyleyen sevgilisi C. İ. de ağır yaralanmıştı. Görgü tanıkları erkeğin ölmeden önce genç kıza "Aşkım" diye seslendiğini söylemişti.

Dün yaşanan vahşetin detayları ortaya çıkmaya başladı. Öldürülen Hamdullah Ayaydın'ın baldızını kaçırdığı öne sürüldü.

EŞİNİ ARABADAN ATIP BALDIZIYLA KAÇTI

İddialara göre, dün gündüz saatlerinde eşi M. Ayaydın'ı yanına alan Hamdullah Ayaydın kayınbabasının evine gitti. Dönüşte eşi ve 19 yaşındaki baldızı C.İ. ile beraber eve doğru giden Hamdullah Ayaydın evin önünde eşini arabadan atıp baldızıyla beraber kaçtı.

Düşmenin etkisiyle kafasında kırıklar oluşan eşi M. Ayaydın Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

OTOGARDA SALDIRI

Baldızı ile beraber İstanbul'a kaçan Hamdullah Ayaydın, İstanbul Esenler Otogarı'nda indikleri sırada kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. Aldıkları bıçak darbeleri sonucu Hamdullah Ayaydın hayatını kaybederken 19 yaşındaki baldızı C.İ. ise yaralandı.

AİLE CENAZEYE SAHİP ÇIKMAYACAK İDDİASI

Hamdullah Ayaydın'ın ailesinin, cenazeye sahip çıkmayacağı iddia edildi.

Bu arada, Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapılan Hamdullah Ayaydın'ın eşi M. Ayaydın'ın taburcu edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kızıltepe Devlet Hastanesi İstanbul Esenler Mardin Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (65)

X manmobilWeb@haberler.com:

Noldu bizim millet iki gun once yorumlariniz bambaskaydi. Simdi baska. Hemen her haberi duyunca basliyorsunuz yargilamaya. Önce gercegi ogrenin sonra yargilayin. Bakin adamda suclu kizda suclu. Karisinin omrunu mahvettiler

47
0
yanıtYanıtla
Faruk babaa:

baldız baldan tatlıdır. . .

4
41
yanıtYanıtla
Gölgelerde saklanıyorum:

Tam bir Kürt Pembe dizisi olur bu hikayeden. hahahaha. . Sonu kötü mü iyi mi bitiyor derseniz. . . O sizin ahlak, kültür ve eğitim seviyenize göre değişir.

11
32
yanıtYanıtla
DBAKIRLI:

VALLA BENİM BİLDİĞİM BALDIZ DEMEK KIZ KARDEŞ DEMEK OLUYOR YANİ ALÇAKLIK YAPILMIŞ KIZ CAHİL OLA BİLİR YAPTIHI AFEDILEMEZ TABIKI AMA BUNLARIN NE BURDA NE EHRETE YATACAK YERI YOKTUR ALLAH İSLAH ETSİN

42
0
yanıtYanıtla
Adem Alan:

Olay vahşet değil de, bir ahlaksızlığın hukuk dışı ! temizlenmesiymiş demekki. . .

31
5
yanıtYanıtla
furkan:

dün akşam tüm tv kanalları töre den bahsederdi. olayın aslını bilmeden töre töre diye tuturmuşlardı. . eğer baldızını kaçırmış olayı doğru ise buna ne deiyeceksizin tv haber sipikerleri ? zaten islam dininde eşi yaşıyor ise baldızı ile nikah kıyamaz haramdır zaten. . olmaz olmuyor. ancak eşi vefat ettikten sonra baldızını eş olarak alabilir

33
2
yanıtYanıtla
Elazığ Mobil-IOS:

Helal vurulan el dert görmesin

15
18
yanıtYanıtla
namussuz !!!!!!!!!:

kansızlar birde çok namuslu geçinir namussuzlarr

19
13
yanıtYanıtla
AKGENCLİK:

Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN EFENDİMİZİN bahsettiği tamda bu Paralel yapı var oldukca paralel ilişkiler olacaktır allah yüce mevlam mübarek insanı başımızdan eksik etmesin amin

10
21
yanıtYanıtla
mersinmobilWeb@haberler.com:

Adam az olsada, bence baldız daha suçlu. .ama ölümü haketmiyorlar..ayrıca lütfen bu haberde doğu batı ayrımı yapmayın, kürttür yapar muhabbeti olmamalı. .bir ilimiz varki hergün kaynanaya baldıza tecavüz haberleri var, doğuda olmayan o ilimizdede olsa doğudada olsa,memlekete mal edilmemeli.

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title