Haberler

İstanbul: 07 Aralık 2006 Perşembe Gündemi

Iha052606e-gun/07-ara-0088-3dcc - İhlas Haber Ajansı - 07 Aralık 2006 Perşembe Gündemi - ------------------------------------------------------- Genel Müdür: Fevzi Kahraman Genel Müdür Yardımcısı: İsmail Ballı Yazılı Haberler Müdürü: Ömer Kılıç - --------------------------------------------------------- İha Basın Meslek İlkelerine Uyar Basın Meslek İlkeleri Madde 8: Bir Basın Organının...

IHA052606E-GUN/07-ARA-0088-3DCC

- İHLAS HABER AJANSI

- 07 ARALIK 2006 PERŞEMBE GÜNDEMİ

--------------------------------------------------------

Genel Müdür: Fevzi Kahraman

Genel Müdür Yardımcısı: İsmail Ballı

Yazılı Haberler Müdürü: Ömer Kılıç

----------------------------------------------------------

İHA BASIN MESLEK İLKELERİNE UYAR

Basın Meslek İlkeleri Madde 8: Bir basın organının dağıtım süreci tamamlanmadan o basın organının özel çabalarla gerçekleştirdiği ürün, bir başka basın organı tarafından kendi ürünüymüş gibi kamuoyuna sunulamaz. Ajanslardan alınan özel ürünlerin kaynağının belirtilmesine özen gösterilir.

----------------------------------------------------------

Cumhurbaşkanı Sezer'in programı

- Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, saat 11.30'da Birleşmiş Milletler Yerleşik Koordinatörü Mahmood Ayub'u, saat 11.45'te Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Petr Vladımırovıc Stegnıy'i, saat 12.00'de Çin Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Guoxıang Sun'u kabul edecek, saat 14.30'da 19. Milli Komite Toplantısı'na katılacak.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.30'da Milli Komite Toplantısı'na, saat 19.00'da yurtdışına atanan büyükelçiler ile yemeğe katılacak.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurulu saat 14.00'te toplanacak,

- TBMM Anayasa Komisyonu, TBMM Adalet Komisyonu, TBMM Dışişleri Komisyonu toplanacak.

Bakanların faaliyetleri

- Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nde yapımı tamamlanan atıksu arıtma tesisi, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in katılımıyla saat 15.00'te hizmete girecek.

- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, saat 09.00'da Uluslararası İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Derneği Türk ve Alman Milli Komiteleri ile Max-Planck Yabancı Ülkeler ve Uluslararası Sosyal Hukuk Enstitüsü'nün düzenlediği 'Türkiye'de ve Almanya'da Sosyal Güvenliğin Yeniden Yapılandırılması' konulu seminere katılacak.

- Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, saat 18.00'de İstanbul'da açılışa katılacak.

- Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Konya Vergi Dariesi Başkanlığı'nda düzenlenecek olan vergi rekortmenleri ödül töreni ve Konya Ticaret Odası'nda düzenlecek olan ödül törenine katılacak.

- Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, İstanbul'da, 'Lüks Tüketim Malları 2006 Konferansı'na katılacak, 36. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı ve İstanbul Deri Fuarı'nın açılışını yapacak. Tüzmen, Crowne Plaza Hotel'de saat 19.00'da Gümrük Muayene Memurları Derneği'nin 7. kuruluş yıldönümü nedeniyle verilen yemeğe katılacak.

- Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, saat 09.30'da, AB Sürecinde Yabancı Dil Eğitim Sempozyumu'na, saat 18.00'de, TEDP kapsamında 17 adet gezici eğitim aracının 7 milli eğitim müdürlüğüne teslim törenine katılacak.

- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, saat 18.00'de Zonguldak'a gelerek, Valilik, Belediye ve Meslek Odaları temsilcileri ile görüşecek.

- Devlet Bakanı Ali Babacan, Letonya'da temaslarda bulunacak.

- Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Bahreyn'e gidecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

- DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, saat 10.30'da, İstanbul Dedeman Otel'de 'Sivil ve Demokratik Bir Anayasa Panelinde' konuşacak.

- BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, saat 11.00'da BASK Genel Başkanı Ayhan Çivi'yi kabul edecek.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Cumhurbaşkanı Sezer'in eşi Semra Sezer, saat 12.00'de, 'Yaşlıların Yaşam Kalitesini Yükseltme Girişimi' kapsamında Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı'nın davetlisi olarak Mihalıççık Selami Vardar Yaşlılar Köşkü'nü ziyaret edecek.

- Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus, saat 10.00'da kahvaltılı basın toplantısı yapacak.

- Kamu Sen üyeleri tarafından, saat 12.30'da protesto amaçlı 'hakkımızı helal etmiyoruz' yazılı pankart asacak.

- TMMOB Makine Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, saat 09.00'da 'LPG Piyasası Kanunu' ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi tarafından, saat 09.00'da 'AB Bütünleşme Bağlamında Türkiye'de Yabancı Dil Öğretimi' konulu çalıştay düzenlenecek.

- Bazı sivil toplum kuruluşları tarafından başlatılan 'Tutumluluk ve Yerli Malları Kampanyasının ilk gününde emekli emniyet müdürü İlhan Sapmaz, İstanbul'da başlattığı yürüyüşünü Anıtkabir'de sonlandıracak.

- British American Tobacco'nun Türkiye'de faaliyete geçişinin 4. yıldönümü münasebetiyle, saat 19.30'da gala yemeği düzenlenecek.

- Ziraat Bankası 120. yıl ilköğretim okulu öğrencileri tarafından, saat 10.15'te 'Sigarayı Bırakma Kampanyası' başlatılacak.

- Emekli Sen, saat 11.00'da emeklileri yaşadıkları sorunları ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- Gazi Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Telekomünikasyon Kurumu tarafından 1. Ulusal Elektronik İmza Sempozyumu düzenlenecek.

- 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Başkent Üniversitesi'nde düzenlenen

'2007 Yılına Girerken Türkiye' konulu sempozyumda konuşacak.

- Sakatlar Federasyonu Başkanı Zülfikar Akar, Özürlüler İdaresi Başkanı Abdullah Güven ve MEB Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürü Ruhi Kılıç, saat 13.30'da Gökkuşağı ilköğretim okulunu ziyaret edecek.

- Şırnak'ta, teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Metin Selçuk'un cenazesi memleketi Malatya'da, Cihan Namlı'nın cenazesi İstanbul'da toprağa verilecek.

- Kilis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 85. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlnacak.

- Şanlıurfa Girişimci Destekleme Merkezleri (GAP GİDEM) tarafından organize edilen "Organik Tarım Konferansı" DSİ konferans salonunda yapılacak.

- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 11.00'de Kiptaş Silivri Sosyal Konutları'nın satış kampanyasını başlatacak. Topbaş, saat 18.00'de Türk-Alman Çevre Merkezi'nin açılışına katılacak.

- Çek Cumhuriyeti temsilcileri, İstanbul Ticaret Odası Meclis Salonu'nda saat 10.00'da ülkelerindeki fuar ve ekonomik etkinlikler konulu sunum yapacaklar.

- KKTC 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde "Türkiye'nin Kıbrıs Politikası ve Avrupa Birliği" konulu panelde konuşma yapacak.

- Cetering 2006 Fuarı, Dünya Ticaret Merkezi Yeni Fuar Kompleksi'nde saat 11.00'de açılacak.

- Ünlü sanat tarihçi ve Rembradt Uzmanı Gary Schmartz, Pera Müzesi Oditoryumu'nda saat 18.30'da bir konferans verecek.

- Uluslararası Derizcilik Örgütü, Koç Holding Konferans Salonu'nda saat 12.00'de biraaraya gelerek "Deniz Kirliliği"ni ele alacaklar.

- Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Kültür Merkezi'nde saat 10.00'da İskenderun'daki selzedelere yardım konvoyu gönderecek.

DÜNYA GÜNDEMİ

---------------------------

KKTC Cumhurbaşkanı Talat Lahey'de

- KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Lahey'de Hollanda Dışişleri Bakanı

Bernard Bot ile görüşecek.

Litvinenko cinayeti soruşturması genişletiliyor

- İngiliz dedektifler, eski Rus ajanı Alexander Litvinenko'nun öldürülmesine ilişkin soruşturmalarını Moskova'da sürdürecek.

Almanya Başbakanı Merkel'in İtalya ziyareti

- Almanya Başbakanı Angela Merkel, İtalyan meslektaşı Romano Prodi ile biraraya gelecek.

Orhan Pamuk, Nobel Edebiyat Ödülü'nü alıyor

- Nobel Ödülü kazanan Orhan Pamuk, Stockholm'de düzenlenen ödül törenine katılacak.

Mısır Devlet Başkanı Mübarek'in Dublin ziyareti

- Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek, Dublin'deki temaslarının ardından İrlanda'ya geçecek.

Belçika'daki NATO komutasında devir-teslim

- Belçika'da NATO askeri kumandanlığı ABD'li General James Jones'tan, vatandaşı olan General Bantz John Craddock'a geçiyor.

Bulgaristan Dışişleri Bakanı Kalfin'in Rusya ziyareti

- Bulgaristan Dışişleri Bakanı Ivailo Kalfin, Rus meslektaşı Sergei Lavrov ile görüşecek.

Filipinler'de felaket

- Filipinler'de ülkenin doğusunda etkili olan tayfun sebebiyle meydana gelen tahribatın yaraları sarılmaya çalışılıyor.

İran Dışişleri Bakanı Muttaki'nin Hollanda ziyareti

- İran Dışişleri Bakanı Manuçehr Muttaki, Hollanda'daki 3 günlük resmi ziyaretini sürdürüyor.

SPOR GÜNDEMİ

--------------------------

- Efes Pilsen, ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nde A Grubu'ndaki 7. maçında Rusya'nın Dinamo Moskova takımıyla deplasmanda, saat 19.15'te karşı karşıya gelecek.

- Beşiktaşlı futbolcular Delgado ve Serdar Kurtuluş ile Galatasaraylı futbolcular, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki Trendshow 2007 Fuarı'nı ziyaret edecek.

- Fenerbahçe, sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından, öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçakla İzmir'e gidecek. Sarı-lacivertli bazı futbolcular, akşam saatlerinde İzmir'de Bornova Fenerium'da düzenlenecek imza gününe katılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title