Haberler

Istakalar Rojava İçin

Güncelleme:

Bilardo Federasyonu İl Temsilcisi İhsan Delibaş ve Profesyonel Bilardo Sporcusu Nusret Bahadır, Yenişehir Belediye Eş Başkanlarını ziyaret etti.

Rojava'ya yardım amaçlı düzenledikleri turnuva hakkında bilgi veren Bilardo Federasyonu İl Temsilcisi İhsan Delibaş, "Ramazan ayı münasebetiyle bilardo sporcularıyla birlikte turnuva düzenliyoruz. Gelen gelirin tümünü sporcularımızın ortak kararıyla Rojava' göndermek istiyoruz. Ramazan ayı içerisinde 3 turnuva düzenleyeceğiz. Eşbaşkanlarımız da katkı sunup bizleri destekledikleri için teşekkür ediyoruz" dedi.

Yenişehir Belediye Eş Başkanları Selim Kurbanoğlu ve Ülkü Baytaş ise böyle bir karar aldıkları için teşekkür ederek"Diyarbakır Bilardo İl Temsilcisi böyle karar aldıkları için bizleri hem sevindirdi hem de onurlandırdı. Şu an Rojava'da ciddi sıkıntılar var. Madiyetten öte, Kürtlerin birlikteliği söz konusu bundan dolayı anlamlı buluyoruz. Her parçada bulunan halkımızın bir araya gelişi bizleri sevindiriyor. Bizlerde elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz"dedi.

Yenişehir Arena bilardo salonunda, Rojava için yapılan turnuvada Yenişehir Eşbaşkanların katılımıyla turnuva startı verildi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Yenişehir Rojava Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title