Haberler

İsrail, Tahliye İçin Türkiye'ye Dört Uçak Gönderiyor

Güncelleme:

Türkiye'nin uçuşları iptal etmesinin ardından, İsrail "mahsur" kalan vatandaşlarını alması için Türkiye'ye 4 adet uçak gönderdi.

Türk havayolu şirketlerinin İsrail'e uçuşlarını iptal etmesi üzerine Türkiye'de "mahsur" kalan "binlerce" İsrailli vatandaş tahliye edilecek. Netanyahu hükümetinin vatandaşları almak için bu gece Türkiye'ye dört uçak göndereceği bildiriliyor.

UÇAKLAR BU GECE GELİYOR

Times of İsrael sitesi, Ynet'e aften verdiği haberde İsrail Ulaştırma ve Dışişleri Bakanlıklarının Türkiye'de "mahsur" kalan binlerce İsrailli yolcuyu İsrail'e götürmek üzere bu gece İsrailli havayolu şirketi El Al'a ait dört uçağı Türkiye'ye göndermeyi öngördüğünü duyurdu.

Kaynak: ANKA / Dünya

Türkiye İsrail Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (74)

...:

ÇOK KÖTÜ OLDU İSRAİL ÖNÜ AÇIK BİR ÜLKE OLDUKÇA DESTEKÇİSİ VAR CAHİL FAŞİST MÜSLÜMANLAR YÜZÜNDEN ARAMIZ KÖTÜ OLUYOR! ARAPLARI ÇOK SEVİYORSANIZ ALIN SİLAHI ELİNİZE GİDİN FİLİSTİNE KURTARIN NE ÜLKEMİZİ KÖTÜ DURUMLARA SÜRÜKLÜYORSUNUZ

8
57
yanıtYanıtla
ferdiferdi78@hotmail.com:

Yahudi karisimi zihniyet dedelerinizi bu ulkeye koyanlarin allah belasini versin.

yanıt0
yanıt0
mert dertmuhgok212@hotmail.com:

Müslümansan aç Kuran-ı oku.Anlamıyorsan bir bilene sor.İsrail önü açık bir ülke değil?Sadece öyle gözüküyor.İşte ispatı.Tefsirlerde bu âyetler kısaca şöyle yorumlanıyor: Yüce Allah, İsrail oğullarının yeryüzünde iki kere fesat çıkaracaklarını, kutsal yurdu ele geçireceklerini ve oralara egemen olacaklarını haber veriyor. Fakat, yükselişlerini bozgunculuk yolunda kullanırlarsa; onları perişan edecek, kutsal saydıkları değerlerini ayakları altına alacak ve kendilerini yerle bir edecek başka kullarını başlarına mûsâllat edeceğine hükmediyor. Başlarına mûsâllat olan bu güçler kendilerine o kadar ağır cezalar verirler ki, rezillik ve aşağılanma yüzlerinde ifadesini bulur. Bütün kutsal değerleri ayak altına alınıp çiğnenir.

yanıt0
yanıt0
...sdf@hotmail.com:

MÜSLÜMAN DEĞİLİM ZORUNDA MIYIM? İSRAİL ÖNÜ AÇIK ÜLKE GÜCÜ VAR NİYE KENDİNİ KORUYAMAYANLARLA BİRLİK OLACAĞIZ Kİ BİZ ARAP MIYIZ? ELİNİZE SİLAH ALIN FİLİSTİN ORDA BİZİM İSRAİLLİLERLE TİCARETİMİZ ÖNEMLİ BELKİ

yanıt0
yanıt0
raptiye:

VURUN HAVADA ŞEREFSİZ KANSIZLARI

50
11
yanıtYanıtla
Almanyali38moumin@web.de:

Agzina saglik,aynen destekliyorum...

yanıt0
yanıt0
Şaşmaya Gerek Yok:

Onların vatandaşları Türkiye''de tehlikede bizim vatandaşlar israil''de güvende mi?

48
0
yanıtYanıtla
TEKBİR:

Allah ın belaları def olup gitsinler. Yada bizde onlara aynısını yapalım.

21
18
yanıtYanıtla
akın daş:

Bence de Türk yetkililer mavi marmaranın hesabını uçakları indirtmemekle alabilir. Korkmasınlar bizler vicdanlıyız. onların karnınıda doyururuz.

36
3
yanıtYanıtla
ıbodesta59@hotmail.com:

vıcdan farklı bıseydır bırader sen vıcdansıza vıcdan yaparsan her buldugu delege ıttırler sonra

yanıt0
yanıt0
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title