Haberler

İsrail Lübnanlı Çobanın 450 Keçisini Kaçırdı, BM Barış Gücü Devreye Girdi

Güncelleme:

İsrail askerleri Lübnan'da bir köye girip 450 keçiyi kaçırdı. BM Barış Gücü keçilerin sahibine iadesi için devreye girdi.

Lübnan'a giren İsrail askerleri esir almak istedikleri Lübnanlı çobanı ellerinden kaçırınca, çobanın 450 keçisini kaçırdı. İsrail Lübnan sınırında konuşlanmış bulunan Birleşmiş Milletler (BM) Barış Gücü keçilerin sahibine iade edilmesi için devreye girdi.

LÜBNAN'A GİRDİLER

Lübnan basınında yer alan habere göre, İsrail birlikleri çarşamba günü yasadışı şekilde Lübnan sınırını geçerek Hermon Dağı bölgesindeki Hasbaya'ya girdi.

KEÇİLERİN İADESİ İÇİN BM BARIŞ GÜCÜ DEVREYE GİRDİ

Sputnik'in haberine göre İsrail askerleri ilk olarak sürüsünü otlatan Lübnanlı bir çobanı kaçırmaya çalıştı; başarısız olunca da çobanın 450 keçisini kaçırarak işgal altındaki Şebaa çiftliklerine götürdü.

Keçilerin iadesi için bölgede konuşlu BM Barış Gücü'nün devreye girdiği belirtildi.

İSRAİL'İN İLK VUKUATLARI DEĞİL

İsrail askerleri 9 Haziran'da da Lübnan'daki Şeba Çiftlikleri'ne girerek çiftlikte yetiştirilen keçileri kaçırmıştı.

Konuya ilişkin Al Masdar'da yer alan habere göre kaçırılan keçiler serbest bırakılırken, hayvanlara İsrail askerleri tarafından herhangi bir zarar verilmediği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Birleşmiş Milletler Lübnan İsrail Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

NİĞDE:

bizde koyun çok onları verelim.

21
9
yanıtYanıtla
orhan:

oğlum siz zaten onlarınsınız

yanıt1
yanıt2
R...:

Biz de davar da çok başta sen . Seni vermeye ne dersin.

yanıt1
yanıt2
norşin:

Bizdeki koyunları verek olmamı

5
4
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜGENÇLİK:

AMAN AKP Yİ ARACI KOMAYIN VALLA KOYUN MOYUNDA KALMAZ ULKEDEKİLERİNİ VERİR :d

1
3
yanıtYanıtla
AHMET:

Siyonist İsrail haritadan silinmelidir aksi halde bütün insanlığa ölüm yağdıracaklardır. Bu yaratıklar masum insanları çoluk çocuğu öldürdüğünde buna şahit olup ta sesini çıkarmayanlarda bu katliama ortaktırlar.

1
2
yanıtYanıtla
AKP:

İSRAİL IS NOT PALASTİEN ÖZGÜR İSRAİLE SELAM

0
1
yanıtYanıtla
BİRMAYMUN NETTİNYAHU:

FİLİSTİNLİLERİN DOĞAL GAZINI TURKİYE ÜZERİNDEN AVRUPAYA SATACAĞIZ BU İMKANI BİZE TANIDIĞI İÇİN ÇOK SAYGIDEĞER BAŞTA HAŞMETMEHAP CUMHURBAŞKANI HAZRETLERİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN VE AK PARTİ AİLESİNE EN İÇTEN TEŞEKKÜRLEİMİZİ SUNARIZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title