Haberler

İsrail'in Gazze'ye Saldırısı

Eminönü Yeni Cami önünde toplanan bir grup, İsrail'in Gazze'ye saldırısını protesto etti.

Eminönü Yeni Cami önünde toplanan bir grup, İsrail'in Gazze'ye saldırısını protesto etti.

İlkeli Eğitim ve Bilim Çalışanları Dayanışma Sendikası, Özgür Yazarlar Birliği ve Toplumsal Dayanışma Kültür Eğitim ve Sosyal Araştırmalar Derneği (TOKAD) üyeleri, İsrail aleyhine sloganlar attı.

Grup adına açıklama yapan TOKAD İstanbul Temsilcisi Emre Karaca, İsrail'in, Filistin halkını terör yöntemleriyle topraklarından süren siyonist yerleşimci politikalarıyla Filistin'in neredeyse tamamına el koyduğunu belirterek, "En son işkence edilip öldürülen Filistinli gençler, bu çeteciliğin, gözü dönmüşlüğün son örneğidir" dedi.

"Biz bugün meydanlara çıkarak yüreklerimizle, öfke ve dualarımızla direnişin yanında olduğumuzu iftiharla ilan ediyor, katil, çete, siyonist İsrail'i lanetliyoruz" ifadelerini kullanan Karaca, şöyle devam etti:

"Bugün Gazze'deki direnişin geldiği aşama hepimizi onurlandırıyor. Siyonist işgal rejimi, direnişin her geçen gün daha da büyüyen gücü karşısında paniğe kapılıyor. Sahil şeridine sıkışmış bir açık cezaevine dönüşen Gazze, her türlü imkansızlığa rağmen elindeki direniş yöntemlerini geliştiriyor, İsrail şehirlerine korku salıyor. Emperyalistler güven içinde yaşayacak bir İsrail istiyorlar ve bunun için işbirlikçi rejimlere yeni misyon yüklüyorlar."

Gruptakiler, "Siyonistler yenilecek" ve "Gazze'ye selam, direnişe devam" sloganları attıktan sonra dağıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Eminönü İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title