Haberler

İsrail, Gazze Katliamını Dev Ekranda İzletecek

İsrail halkının Gazze'ye yönelik saldırılara ilgi duyması sonucu, Tel Aviv belediyesi sahillere dev ekran yerleştirerek vatandaşların operasyonları izlemesini sağlayacak.

İsrail dün gece Gazze'ye başlattığı kara operasyonunda bir askerinin öldüğünü açıkladı. İsrail operasyonu 11'inci gününe girerken, Gazze'de hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı ise 258'e ulaştı.

SAHİLE DEV EKRAN KURULACAK

Dünyanın sessiz kaldığı katliam, İsrail halkı tarafından yakından takip ediliyor. Yüksek tepelere çıkarak İsrail uçaklarının vurduğu Gazze'de vahşete tanıklık edenlerin hallerinden son derece memnun olduğu gözlendi. Halkı yapılan operasyonlara ilgi duyması Tel Aviv belediyesini harekete geçirdi. Belediye, sahile Gazze saldırılarının izlenebilmesi için dev ekran kuracağını duyurdu.

KATLİAMI İZLEYECEKLER

Gazze'ye yönelik geniş çaplı kara harekatı başlatan İsrail'in kanlı operasyonlarını an be an vatandaşlarına izletebilecek.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Tel Aviv İsrail Gazze Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (24)

esinti 216:

YARABBİ gazze deki kardeşlerimize bu mübarek RAMAZAN ayı yüzü suyu hurmetine Mübarek CUMA gecesi yüzü suyu hurmetine sevdiğin ve razı olduğun KULLAR yüzü suyu hurmetine Habibim dediğin Peygamberinmiz H.z MUHAMMED MUSTAFA ( S.A.V.) EFEDIMIZIN yüzü suyu hurmetine yardim eyle YARABBİ AMİN AMİN AMİN

37
0
yanıtYanıtla
anonım:

Bu işe türkiye karışmamalı

4
32
yanıtYanıtla
9 ISIKgulsesi@hotmail.com:

hayır iyi aile çocuğu bence

yanıt0
yanıt0
bozkurt hilal:

bir türk olarak hitlerin yaptigini teprik ediyorum mekani cennet olsun sabun yapiyordur bu serefsizlerden

27
0
yanıtYanıtla
BNE:

İŞİD NERDESİN ?MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRÜYOSUN KOLAY GELİYO HADİ BUNLARI DA VUR ÖLÜR KÖKÜNNÜ KAZIT O ZMAMN KATTILIRIM SİZE

23
2
yanıtYanıtla
sewil:

Allahim su muabrek günlerde Gazze halkina yârdim etsin, ve İsrail ordusununda canini oyle yaksin ki yaptiklari baslarina donsun insallah

20
0
yanıtYanıtla
sivaslı:

Lan islam ülkeleri film seyreder gibi seyrediyor yahudi seyretmiş çokmu?

20
0
yanıtYanıtla
THSİN:

ALLAH O EKRANDA İSRAİLİN SONUNU İZLETSİN ALEMİ İSLAMA İNŞAALLAH

16
0
yanıtYanıtla
Bilgetürk:

ne lanet milletsiniz,Rabbim büyük cezanızı verecektir

16
0
yanıtYanıtla
YAVUZ OSMILI:

HITLERIN TOPLAMA KAMPLARINDAKI YAHUDI GURUNTULERI GUNDERIN IZLESINLER ACIK HAVADAN

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title