Haberler

İsrail Başkonsolosluğu Önünde Taksiciler Kontak Kapattı

İsrail Başkonsolosluğu önüne gelen taksiciler, İsrail'in Gazze'ye yönelik hava ve kara harekatını protesto etmek için cadde üzerinde kontak kapattı.

İsrail Başkonsolosluğu önüne gelen taksiciler, İsrail'in Gazze'ye yönelik hava ve kara harekatını protesto etmek için cadde üzerinde kontak kapattı.

İstanbul'un çeşitli noktalarında gece saatlerinde toplanan çok sayıda taksici, İsrail'in Gazze'ye yönelik hava ve kara harekatını protesto etmek amacıyla Levent'teki İsrail Başkonsolosluk binasının bulunduğu Büyükdere Caddesi'ne geldi. Taksiciler, saat 02.00 sıralarında İsrail Başkonsolosluğu'nun bulunduğu cadde üzerinde kontak kapatarak eylem yaptı. Araçlarına Türk bayrakları asarak ve korna çalarak İsrail'e tepkilerini gösteren taksiciler, daha sonra hep birlikte İstiklal Marşı söyledi. Bazı taksicilerin ise araçlarıyla selfie çektiği görüldü. Taksiciler adına konuşan Birleşik Taksiciler Derneği Başkanı Hüseyin Duman, "Karşımızda, Ramazan ayını cehenneme çevirmekten haz alan, kadın ve çocuk öldürmekten aşağılık bir zihniyetler topluluğu vardır. Sağlık merkezlerine düzenlenen saldırılar, Siyonist İsrail'in düşük yoğunlukta bir soykırım yaptığının göstergesidir ve dünya bu soykırımı görmezden gelmektedir. İslam Dünyası'nı asıl üzen ise başta Arap devletleri olmak üzere Müslüman ülkelerin yapılan zulme karşı etkili adımlar atamamasıdır. Yine aynı bilindik kınama mesajları yayınlanırken, Müslüman halkın tepkileri protestolardan öte gidememektedir." dedi. İsrail Başkonsolosluğu'nun bulunduğu Büyükdere Caddesi'nin Sarıyer istikameti bir süre eylem nedeniyle kapalı kaldı. Taksiciler yapılan basın açıklamasının ardından konsolosluk önünden ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Büyükdere Caddesi İstanbul İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title