Haberler

Isparta İş Makinesinin Altında Kalan 2 Yaşındaki İsmail Mert Öldü

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde altyapı ve yol yapım çalışmaları sırasında iş makinesinin altında kalarak yaşamını yitiren 2 yaşındaki İsmail Mert Sarıbıyık'ın cenazesi, Isparta SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nden ailesi tarafından alındı.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde altyapı ve yol yapım çalışmaları sırasında iş makinesinin altında kalarak yaşamını yitiren 2 yaşındaki İsmail Mert Sarıbıyık'ın cenazesi, Isparta SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nden ailesi tarafından alındı. Cenazeyi almak için morg önünde bekleyen acılı baba Musa Sarıbıyık ve anne Ebru Sarıbıyık gözyaşı döktü.

İNŞALLAH BAŞKALARININ DA CİĞERİ YANMAZ'

Musa Sarıbıyık, işi yapan firmanın çalışma sırasında gerekli önlemi almadığını savunurken, "Ciğerimiz yandı. İnşallah başkalarının da ciğeri yanmaz. Önlem alsalardı ne bizim ciğerimiz yanardı, ne başka bir şey olurdu. Tam 2 aydan bu yana yol bitirilemedi. En sonunda başımıza bu geldi" dedi.

'İŞ GÜVENLİĞİ ALARAK YAPSANIZ OLMAZ MIYDI'

Musa Karabıyık'ın bacanağı Ramazan Akgün, "Bu yolu 40 günden beri kazdırıp, kazılmış vaziyette bıraktırıp, evladımızın canını almasaydınız olmaz mıydı? İş güvenliği alarak yapsanız olmaz mıydı? Başkalarının canı yanmasın, önlemlerimizi alalım" diye konuştu.

İsmail Mert Sarıbıyık'ın cenazesi ailesi tarafından alınırken, Isparta Belediyesi tarafından tahsis edilen cenaze nakil aracıyla Manavgat'a, oradan da defin işlemleri için Adana'ya götürüleceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Mert Manavgat Antalya Isparta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title