Haberler

Isparta'da Ak Partililer Kutlama Yaptı

Isparta'da Ak Parti'nin kesin olmayan sonuçlara göre tek başına iktidar olmasının ardından partililer kutlama yaptı.

Isparta'da Ak Parti'nin kesin olmayan sonuçlara göre tek başına iktidar olmasının ardından partililer kutlama yaptı.

Ak Parti İl Başkanlığı binası önünde toplanan partililer araçlarla konvoy yaptı. Kent merkezinde Ak Parti ve Türk bayrakları ile tur atan partililer daha sonra Valilik önünde toplandı. Burada, İl Başkanı Osman Zabun ile birinci sıra milletvekili adayı Süreyya Sadi Bilgiç ve ikinci sıra adayı Said Yüce konuşma yaptı.

İl Başkanı Osman Zabun, milletvekili seçilemeyen adayların gönüllerinde vekil olduğunu belirtirken, Isparta'yı TBMM'de temsil edecek CHP ve MHP milletvekillerini de kutladı.

Süreyya Sadi Bilgiç, "Türkiye yeniden milletin kendi iradesini ortaya koymasıyla yeniden istikrar dedi. Çok şükür yeniden tek başına iktidarı ortaya koydular. İnşallah bundan sonra siyasi istikrarla beraber memleketin çözüm bekleyen bütün sorunlarına hızlı bir şekilde el atacağız. Terörle mücadele sonuna kadar devam edecek. İnşallah kısa süre içerisinde ekonomi yeniden istikrara kavuşacaktır. Ülkemiz için, milletimiz için, Isparta'mız için hayırlı uğurlu olsun diyorum" diye konuştu.

Said Yüce de "Bugün hepimiz çok büyük zafer kazandık. Bu zafer sayesinde tüm oyunlar bozuldu. Bu oyunu hep beraber bozduk" dedi. - Isparta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süreyya Sadi Bilgiç Osman Zabun Ak Parti Isparta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title