Haberler

Isparta'da 6 Adliye Personeli Gözaltında (2)

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDIYalvaç Cumhuriyet Savcısı İsmail Çelik tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, 'Isparta'da 50 bin küçükbaş hayvanı, 73 bin göstererek, bakanlıkça 23 bin hayvan için ödenen parayı FETÖ/PDY'ye aktarmak, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt adına faaliyette bulunmak ve terör örgütüne finans sağlamak' iddialarıyla ilgili 15 şüpheli hafta başında gözaltına alındı.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Yalvaç Cumhuriyet Savcısı İsmail Çelik tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, 'Isparta'da 50 bin küçükbaş hayvanı, 73 bin göstererek, bakanlıkça 23 bin hayvan için ödenen parayı FETÖ/PDY'ye aktarmak, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt adına faaliyette bulunmak ve terör örgütüne finans sağlamak' iddialarıyla ilgili 15 şüpheli hafta başında gözaltına alındı. Devam eden soruşturmalar kapsamında 4 şüpheli tutuklanırken, 4 şüpheli ise serbest bırakıldı.

Gözaltındaki 7 şüpheli ise işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Bunlardan Fahri Balcı, Mehmet Ali Bal ve Mustafa Kökten çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklanırken, diğer 4 şüpheli serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Çelik Isparta Yalvaç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title