Haberler

İSPARK'tan Havalimanına 3 Saati 1 TL'ye Otopark

Güncelleme:

Havalimanında yolcu bekleyen araç sahipleri için bin araç kapasiteli otopark açıldı. Otoparkın kapasitesi 2 bin araca çıkarılacak.

İSPARK, 'Park Et Uçak İle Devam Et' projesi kapsamında Atatürk Havalimanı yakınında açtığı otopark ile 3 saati 1 TL'ye otopark hizmeti verecek. Otopark ile havalimanı arasında 15 dakikada bir ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. İSPARK'ın yeni otoparkı Yeşilköy P+R açık otoparkında hizmete açıldı.

YOLCU BEKLENELER İÇİN BÜYÜK KOLAYLIK

Havalimanında yolcu bekleyen araç sahipleri için güvenli ve uygun ücretli bir bekleme alanı olacak bin araç kapasiteli otopark, ilerleyen zamanda teknolojik sistemler ile 2 bin araç kapasitesine çıkarılacak. İSPARK, Park Et Uçak ile Devam Et projesini ilk olarak Sabiha Gökçen Havalimanı otoparkında başlatmıştı. Vatandaşlar, havalimanına 5 dakika mesafedeki İSPARK otoparkına araçlarını bırakarak istedikleri noktaya seyahat edebiliyor. Otoparkın 24 saatlik kullanım ücreti ise 15 TL.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Memur Otomobil Yaşam Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

HASAN TAHSİN:

HANİ ÖVÜNÜYORLAR YA, HAVAALINI YAPTIK, HİZMET YAPTIK DİYE. KARDEŞİM HAVAALININA GİTTİĞİNDE TUVALET PARA, OTOPARK PARA, SU İÇMEK İSTERSİN PARA, SAĞINA DÖN PARA, SOLUNA BAK PARA. EE HANİ HİZMETTİ.

5
2
yanıtYanıtla
ERHAN:

HAVAALANIMIZ VE PARKIMIZ VARYA BÜTÜN DERTLERIMIZ BITTI HAVAALNISEVER BIR MILLETMISIZ

1
6
yanıtYanıtla
Tatlı dilliMobil-IOS:

Tayyip batırdı bu ülkeyi Irak'ı Suriye'yi halkı PKK imralı kandil devam birgün öleceksin yaşasın kemalizm

2
3
yanıtYanıtla
TURK:

ne guzel lan :D

2
2
yanıtYanıtla
Samsunlu adem:

Bunu lütfen samsun çarşamba Havalimannada uyglasınlar saati 5. buçuk lira şehir içinde bile burkadar değil samsun Valisi''ne duyurun en azından 2 tl yapın adam park yerine pahalı diye girmiyor kenarlarda oyalanıyor sonrada ceza yazılıyor dolayısıylada polisle zaman zaman istenmeyen kavgalar oluyor dahası var o polisler bazen de tanıdıklarına göz yumuyor tanımadıklarınıda ya kaldırıyor yada ceza yazıyor arkadaşlar beşbuçuk lira on onbeş dakika için çok para 2tl normal olursa her kez girer

2
0
yanıtYanıtla
ali.:

hizmet satın aldığın her şey paradır. işine gelirse.

1
0
yanıtYanıtla
ACI DİLLİ:

TATLI DİLLİ DİLİNİ YESİNLER SNİN HR YERDEN ÇIKIYORSUN YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ TAYYİP GELECEK SENİ ŞİMDİ SEVECEK ADAM OL MEMLEKETİNİN KIYMETİNİ BİL HER ŞEYE KARIŞMA NOT:ACI DİL

0
1
yanıtYanıtla
özer öz.:

Olması gereken de bu zaten. . . Araç rotasyonuna bakıldığında işletmecilerin sadece otopark çalıştırması bile yeterli. . ne O 20-30 TL Oto Park ücreti. . .

1
0
yanıtYanıtla
piaggio:

Bu ülkede insan gibi yaşamak adına ne yapmaya kalkarsan öpülürsün, bunun başında da havaalanları gelir, havaalanı içinde normalde 50 krş. luk su 3 tl. normalde 2, 5 tl. lik cips 10 tl. vs. vs. bizim milletimiz bunu da kabulleniyor çünkü fıtratımızda var. . .

0
0
yanıtYanıtla
sağolun:

ankarada 3 saati 15 TL

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title