Haberler

    İspanya Nefesini Tuttu El Clasico'yu Bekliyor

    Real Madrid ile Barcelona, 25 Ekim Cumartesi günü "El Clasico"da karşılaşacak.

    Futbol dünyasının merakla beklediği, Real Madrid ile Barcelona'yı karşı karşıya getiren ve El Clasico (Klasik) olarak adlandırılan maçta iki takım, ligde 169. kez karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, TSİ 19.00'da başlayacak.

    La Liga’da oynanan El Clasico’larda Barcelona’ya 70-66 üstünlük sağlayan Real Madrid, atılan gollerde de 265’e karşı 274 olmak üzere önde olan taraf görünüyor. La Liga’da bu sezon geride kalan 8 haftada 22 puanla namağlup lider olan Barcelona 22 gol atıp kalesinde hiç gol yemezken, 18 puanla 3. sıradaki Real Madrid ise attığı 30 gole karşın kalesinde 9 gol gördü.

    Real daha zengin


    Öte yandan, iki takımın 2013 yılı verilerine bakıldığında, Real Madrid'in 972, Barcelona'nın ise 494 milyon avro aktifi bulunuyor. Buna karşın Real Madrid'in borcu 602 milyon avro iken Barcelona'nın borcunun 440 milyon avro olması dikkati çekiyor. Real Madrid'in gelirinin 549,3; giderinin ise 531,9 milyon avro olarak açıklandığı geçen sezonun bilançosuna göre, Katalan ekibinin 484,6 milyon avro geliri ve 451,2 milyon avro gideri bulunuyor.

    "El Clasico her zaman bir futbol savaşıdır"


    Barcelona’nın orta saha oyuncusu Andres Iniesta, düzenlediği basın toplantısında, "El Clasico her zaman bir futbol savaşıdır. Sadece bir maç değildir. El Clasicoların tahmini olmaz” değerlendirmesinde bulundu. Real Madrid'e karşı kazanmak için her açıdan en iyi oyunlarını oynamaları gerektiğini” belirten Iniesta, "Kazanan çok iyi duygularla ayrılacaktır. Kaybedersek hiçbir şey olmayacağını düşünmek hata olur. Madrid çok güçlü ve onların sahasında oynamak kolay bir şey değil” ifadelerini kullandı. İspanyol futbolcu, "eşsiz" olarak nitelediği Lionel Messi’nin Santiago Bernabeu’da gol atıp La Liga tarihindeki en çok gol atan futbolcu rekorunu egale etmesi durumunda, Real Madrid taraftarının, Arjantinli golcüyü alkışlamasının güzel olacağını söyledi. Ligde henüz kalesinde gol görmeyen Barcelona'nın file bekçisi Claudio Bravo da İspanyol televizyonu Gol TV'ye yaptığı açıklamada, Bernabeu’da oynamak tüm futbolcuları olduğu gibi beni de motive ediyor” dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Real Madrid El Clasico Barcelona İspanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title