Haberler

    İsmail Kartal: Kazanırsak Önümüz İyice Açılır

    İsmail Kartal, Trabzonspor karşılaşmasında alınacak bir galibiyetle ligde önlerinin iyice açılacağını söyledi.

    Fenerbahçe’nin teknik patronu İsmail Kartal, gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Kupadaki Bayburt maçında Emenike, Sow ve Mehmet Topal gibi as oyuncuları oynatan İsmail Kartal, “Futbol ciddi bir iştir. Sonuçta kupada bir yola girdik ve sonuna geldik. Sonuç almak için en doğrusunu yapmaya çalıştım. Oyuncularım da 90 dakika boyunca ciddiyeti elden bırakmadan, başarılı bir performans sergiledi” dedi.

    ‘Gençler ligde de oynayacak’


    Emenike’nin performansına değinen İsmail Kartal, “Artık daha istekli ve arzulu. Daha çok mücadele ediyor, arkadaşlarıyla daha çok paslaşıyor ve daha öz verili oynuyor. Bayburt karşısında son vuruşlarda şanssızdı. Şu statta (Şükrü Saracoğlu) 1-2 gol atsa psikolojik anlamda tamamen rahatlayacak. Ancak ben şu anki formundan da memnunum” dedi. Gençlere ayrı bir parantez açan Kartal, “Uygar Mert ve Ramazan, buldukları şansı iyi bir şekilde değerlendirdi. Genç arkadaşlarımız zamanı gelince ligde de görev yapacak. Zaten Uygar artık lig maçlarında kadroya girmeye başladı. Karabük’te oyuna almayı düşünüyordum ama bozuk zemin nedeniyle vazgeçtim. 1 sene içinde fiziki güçlerini de artıracaklar” ifadelerini kullandı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İsmail Kartal Trabzonspor Fenerbahçe Bayburt Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title