Haberler

İşletmeciler Reklamlarını Yapmak İçin Serenay'ın Peşine Düştü

Güncelleme:

Serenay Sarıkaya'yı plajlarında ağırlayıp reklamlarını yapmak isteyen Bodrum'daki işletmeciler, ünlü oyuncuya 50 bin lira teklif etti.

Bodrum'daki plajlarda güneşlenmeleri için 30'ar bin lira para teklif edilen ikoncanların pabucu dama atıldı. İşletmeciler, Serenay Sarıkaya'nın peşine düştü.

YAZ GELMEDEN REKABETE BAŞLADILAR

Yaz aylarının yaklaşmasıyla Bodrum'daki işletmeciler arasındaki rekabet kızıştı. Mekanlarına gelen ünlü isimler sayesinde adlarını duyurup ceplerini dolduran mekan sahipleri, bunun için başta Eda Taşpınar ve İvana Sert olmak üzere birçok isme yüklü ücretler teklif etmişti.

1 AY İÇİN 50 BİN LİRA

Beach'lerinde ağırlamak için geçtiğimiz sezon ikoncanlara 30 bin lira ücret öneren işletmeciler, bu kez gözlerini başka bir isme çevirdi. Eda Taşpınar'ın Bodrum yerine Çeşme ve Yunan Adaları'nı tercih etmesi, İvana Sert'in de 30 bin lirayı az bulması üzerine işletmecilerin yeni gözdesi Serenay Sarıkaya oldu. Rol aldığı dizi ve Mavi Jeans reklamlarıyla son dönemin en popüler ismi olan güzel oyuncuya, Bodrum'dan teklif yağıyor.

BİR DİĞER GÖZDELERİ MERVE BOLUĞUR

Sadece 1 ay belirli aralıklarla mekanında Serenay Sarıkaya'yı ağırlayıp reklamını yapmak isteyen Türkbükü'ndeki bir mekanın işletmecisi güzel oyuncuya 50 bin lira teklif etti. Ancak Serenay Sarıkaya, "Ben bu tarz işlerde yer almak istemiyorum" diyerek teklifi reddetti.

Dedikodulara göre Bodrum'daki mekan sahipleri plajlarında ağırlamak için Merve Boluğur'un da kapısını çaldı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

serenay sarıkaya eda taşpınar Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

HİÇ GÜZEL BİR KADIN DEĞİL:

BU KIZ HİÇTE GÜZEL DEĞİL JOKERE BENZİYO AĞZI BURNU ÇİRKİN

21
8
yanıtYanıtla
CıcekmobilWeb@haberler.com:

Amaaan bu Serenayla Meryem uzerlı abartıldıkca abartılıyor.sıradan bı kadın ıste.turkıyede onlardan bınlerce kez guzel kızlar var.valla Serenaya da Meryeme de bın basar.

25
3
yanıtYanıtla
adaMobil-ANDROID:

Cok guzel kadin

7
20
yanıtYanıtla
Kürt Utku:

ay lav yu serenay

5
20
yanıtYanıtla
sinemMobil-ANDROID:

bunlarin neresi guzel ya..yazik o paralara..plajlar bin kat guzelleriyle dolu

15
5
yanıtYanıtla
Muhammed:

Merve Boluğur''u şezlong olarak mı tanıtıcaklar. Anlamadım? :)))

16
4
yanıtYanıtla
MemetmobilWeb@haberler.com:

Bu kız bildiğin çirkin arkadaş ama ekranda biriyle seviştimi ünlenip adam oluyolar. Sibelcan ve Ebru gündeş yaşları büyük olmasına rağmen yinede ekranlarda en güzel onlar.yeni nesil çirkin ve ahlaksız...

9
6
yanıtYanıtla
Osmanlı Torunuyum:

Ben Osmanlı torunuyum plaj mılaj dinlemem. Ben Viyana surlarını dövmesini bilirim elimde ki zırh ile.

4
9
yanıtYanıtla
bayKARACA:

bundan güzel bir sürü ünlü bayan var. artık demode oldu famous yapmaya uğraşmayın bunu tekrar pişman olursunuz.

10
2
yanıtYanıtla
ass:

Harbiden guzel yakisir

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title