Haberler

İslam: "Kasetler Benzeri Olmayan Darbe Girişimi"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç.Dr. Ayşenur İslam,son günlerde gündemde olan kasetlerin benzeri olmayan darbe girişimi olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç.Dr. Ayşenur İslam,

son günlerde gündemde olan kasetlerin benzeri olmayan darbe girişimi olduğunu söyledi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmaları devam ediyor. AK Parti Sakarya Gençlik Kollarınca Serdivan'da düzenlenen kahvaltı programına katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam, gençlere hitap etti.

Bakan İslam, Telekomünikasyon İletişim Başkanlığının (TİB) dinlemelere ilişkin soruşturmasıyla ilgili TİB'in açıkladığına göre, tespit edilen dinlenme sayısının yarım milyon kişi olduğunu söyledi. AK Parti'nin birçok darbe girişimini savurduğunu, son günlerde gündemde olan kasetlerin benzeri olmayan darbe girişimi olduğunu belirten İslam, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidara gelmemesi için çeşitli planlar yapıldığını ama tutmadığını dile getirdi.

Çocuk ve gençlere daha iyi bir Türkiye, iyi bir Dünya bırakabilmek için hayatlarını feda etmeye hazır olduklarını belirten İslam, şöyle konuştu: "Şuanda Türkiye'de yapılan her şeyin çocuklar ve siz gençler için. Sizin istikbaliniz için, sizin daha iyi bir Dünya da yaşayabilmeniz için, sizin daha iyi bir Türkiye'de yaşayabilmeniz için. Bunu sağlayabilmek için biz hayatımızı feda etmeye hazırız, razıyız. Mesaimizi feda etmeye hazırız, razıyız. Size daha iyi bir Türkiye, iyi bir Dünya bırakabilmek için bu yolda sizi bizimle beraber olmaya davet ediyoruz."

TÜRKİYE'NİN MAKUS TARİHİ DEĞİŞTİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın iktidara gelmemesi için çeşitli planlar yapıldığını ama tutmadığını dile getiren İslam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hani bir şiirle mahkemelik ettiler cezaevine gönderdiler. Bundan sonra bir köye muhtar bile olamaz dediler. Bütün plan buydu başından engelleyelim asla iktidara gelmesin, bir köye muhtar bile olamasın Türkiye istikrarsız 3-5 partinin birleşmesi ile yönetilen ekonomisi çökmek üzere olan daima dışarıya muhtaç istikrarsız bir ülke olarak Orta Doğu ve Avrupa'nın arasında kalsın, dursun diye düşündüler. Sevgili Başbakanımızı daha iktidara gelmeden ortadan kaldırmaya teşebbüs ettiler. Ama zor oyunu bozar. Bu oyun tutmadı ve Recep Tayyip Erdoğan 2002'de sizlerin oylarıyla, sizlerin büyüklerinizin oylarıyla iktidara geldi, işte o gün Türkiye'nin makus tarihi değişti."

AK Parti'nin birçok darbe girişimini savurduğunu, son günlerde gündemde olan kasetlerin benzeri olmayan darbe girişimi olduğunu belirten İslam, sözlerine şöyle devam etti: "Kaç tane darbe dalgası geldi. Örtülüsü, açığı, post moderni, moderni, kasetlisi, andıçlısı kaç tane darbe geldi üstümüze, bunların her biri teker teker savuşturuldu. Ama arkadaşlar bu sonuncusu Dünya'nın görmediği bir şey. TİB'in açıkladığı rakamlara göre en son, tespit edilen dinleme sayısı yarım milyon kişi. İşe yarayan insanlardan dinlenmeyen kimse kalmamış. Şundan emin olabilirsiniz Türkiye Cumhuriyeti'nde adam olmuş herkesin bugün gizli bir yerde bir kaseti var. Hayırlı uğurlu olsun."

Bakan İslam, kahvaltı programının ardından Geyve ve Ferizli ilçelerine gitti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ayşenur İslam Ak Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title