Haberler

Islahiye - Öğrencilerden Polislere 44 Mektup

Öğrencilerden polislere 44 mektupGAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'ndeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, İstanbul'daki saldırılarda şehit olan polisler için 44 mektup yazıp karanfillerle birlikte İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş'a teslim etti.

Öğrencilerden polislere 44 mektup

GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'ndeki Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, İstanbul'daki saldırılarda şehit olan polisler için 44 mektup yazıp karanfillerle birlikte İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş'a teslim etti.

Cumhuriyet Ortaokulu 7 ve 8'inci sınıf öğrencileri İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırılarında şehit olan polisler için 44 mektup kaleme aldı. Öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret edip Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş ve polislere taziyede bulundu. Başsağlığı dileklerini ileten öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polislere karanfil ve yazdıkları mektupları verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, öğrencilere teşekkür ederek "Hepimizin yüreği yanarken böyle bir günde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Böyle günlerde birbirimize daha sıkı kenetlenmeliyiz. Birlik ve beraberliğimizi daha da yükseltmeliyiz. Biz bu mesleğe girerken şehitliği de göze alarak giriyoruz. Vatanımız ve milletimiz için şehit olamaya hazırız. Mücadelemiz bundan sonra da artarak sürecektir" dedi.

Okul Müdürü Murat Kurşun ise, polislerin yanlarında olduklarını ifade ederek terörü lanetlediklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş İstanbul Politika Güncel Haberler

title