Haberler

İSKİ Şantiyesinde Kaza: 1 İşçi Hayatını Kaybetti, Yakınları Yıkıldı

Güncelleme:

İstanbul, Ümraniye'de İSKİ şantiyesinde, bir işçi manevra yapan kamyonetin altında kalarak hayatını kaybetti. İşçinin yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Ümraniye'de Topağacı Mahallesi Çamlıdere Sokak'ta bulunan İSKİ'nin altyapı şantiyesinde saat 08.30'da bir işçi manevra yapan kamyonetin altında kalarak hayatını kaybetti.

ALTINDA KALDI

İddiaya göre şantiyede çalışan kamyon sürücüsü Yücel Koca (49) aracının yanındayken başka bir kamyonetin altında kaldı. Yücel Koca, olay yerinde can verdi.İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Yücel Koca'yı ezen sürücüyü Ümraniye Polis Merkezi'ne götürdü.

TARTIŞMA ÇIKTI

Olay yerine gelen Koca'nın yakınları cesedin başında sinir krizi geçirdi. İhmal olduğunu iddia eden Koca'nın yakınları ile şantiye çalışanları arasında tartışma çıktı.

"10 METRE SÜRÜKLEMİŞ"

Yücel Koca'nın akrabası Özcan Koca,"Geri geri gelirken arabanın altına alıyor ve tekrar ileriye doğru 10 metre sürüklüyor. Sonra bize diyorlar ki; 'bu işte ihmal yok.' Biz bu işin içerisinde ihmal olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özcan Koca Çamlıdere Ümraniye 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

İski:

Ben o şantiyede çalışalım bi sürü idda atılmış ortaya yalan yanliş yücel abi kimseyle kavga etmedi ki etseydi duyarlık yücel abinin akrabaları yalan söylüyor kasten kimse kimseyi öldürmez... Allâh rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
SUAT:

İşte kapıya sıkışıp ölen muhabir için yorum yaparken, ağır ihmal sonucu bir ölümlü kaza daha. Peki bu tür bir kazayı ilk defa mı okuyoruz. Belki yüzlercesini okumuş bazısına şahit olmuşuzdur. O zaman bu suçun cezası caydırıcı değil. Bunun üzerine kafa yormak ve ceza kanununda değişiklik yapmak lazım. Yoksa daha çok canlar pisi pisine gider.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title