Haberler

İskenderun İmam Mide Ameliyatıyla 5 Ayda 90 Kilo Verdi

İmam mide ameliyatıyla 5 ayda 90 kilo verdiHATAY'ın İskenderun İlçesi'nde cami imamı 33 yaşındaki Yusuf Kaklık, tüp mide ameliyatı sonrası 5 ayda 90 kilo vererek 210 kilodan 120 kiloya düştü.

İmam mide ameliyatıyla 5 ayda 90 kilo verdi

HATAY'ın İskenderun İlçesi'nde cami imamı 33 yaşındaki Yusuf Kaklık, tüp mide ameliyatı sonrası 5 ayda 90 kilo vererek 210 kilodan 120 kiloya düştü.

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi, düzenlediği bir toplantıyla obezite cerrahisi birimini tanıttı. Birimin başındaki Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş, toplantıya mide ameliyatı sonrası aşırı kilolarından kurtulan Yusuf Kaklık ile katıldı. Kaklık'ın cami imamı olduğunu ve kilolarından dolayı işini yapamaz duruma geldiğini belirten Göktaş, şunları söyledi:

"Yusuf Kaklık, aşırı kilodan imamlık yapamayınca müezzinlik yapmaya başlamış sonra onu da yapmayınca evine kapanmıştı. Kendisi süper obez bir hastamızdı. Kendisinde, hipertansiyon, uyku apnesi ve KOAH hastalığı mevcuttu. Aşırı kilolarından dolayı kendi mesleğini yapamaz hale gelmiş ve kendini toplumdan tamamen soyutlamış durumda olan hastamızın artık tek çaresi ameliyattı. Gerekli tetkiklerin ardından hastamızı ameliyata aldık. Yusuf Bey, ameliyat sonrası süreçte de önerilerimize dikkat etti ve 5 ayda 90 kilo vererek, 120 kiloya geriledi. Yusuf Bey'in ameliyat sonrası sağlık sorunları da sona erdi. Hedefimiz, Yusuf Bey'in bir yılda 75 kiloya kadar gerilemesidir. Yusuf Kaklık, tüp mide ameliyatıyla sadece zayıflamakla kalmadı, ameliyat sonrası birçok sağlık problemi de ortadan kalkmış oldu."

Yusuf Kaklık ise tüp mide ameliyatı sonrasında sağlığına ve işine tekrar kavuştuğunu belirterek, "Kilo verdikten sonra sağlık sorunlarım sona erdi. Şu anda daha iyiyim" dedi.

Görüntü Geçiliyor

Haber: Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Kaklık Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title