Haberler

İşkence Gören Bebeğin Annesi Konuştu: Belki Kızım Yapmıştır

Güncelleme:

Evde 2.5 yaşındaki ablasıyla yalnız bırakılan, sabah işkence görmüş halde bulunan bebeğin annesi suçlamaları kabul etmedi: "Belki küçük kızım kıskançlıktan yapmıştır."

Annesi tarafından gece yarısı evde 2.5 yaşındaki ablasıyla yalnız bırakılan 1.5 yaşındaki S.'nin, sabah işkence görmüş halde bulunması sırrını koruyor. Anne Emel A. ise "Oğlumu seviyorum, ben işkence etmedim. Belki küçük kızım kıskançlıktan yapmıştır" dedi.

İstanbul Maltepe'de 9 Aralık Sabahı, bir apartmanın giriş katından yükselen ağlama seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine, eve gelen anneannesi Emine Karakaş tarafından işkence görmüş halde bulunan 1.5 yaşındaki bebeğin annesi konuştu.

Yüzünde, parmak aralarında, cinsel organında sigara söndürülen ve bileklerine bağlanan ip nedeniyle kolları kan içinde olan çocuğa kimin işkence ettiği belirlenemezken, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 20 yaşındaki anne Emel A. ile "Olay anında işte olduğunu iddia eden" 26 yaşındaki baba Hüseyin A. delil yetersizliği gerekçesiyle serbest bırakıldı. Mahkeme, adli kontrol şartı getirdiği anne babanın 'çocuklarına yaklaşmamalarına' karar verdi.

"BEN İŞKENCE ETMEDİM"

Gece yarısı 1.5 yaşındaki küçük S.'yi 2.5 yaşındaki ablasıyla evde yalnız bırakıp çay bahçesine gittiği için eleştirilerin hedefinde olan ve serbest kaldıktan sonra ailesinden dahi kaçan Emel A., Habertürk muhabiri Sedef Şenkal Demir'e gözyaşları içinde "Ben işkence etmedim. Beş gündür çocuklarımı görmüyorum, artık yaşamak istemiyorum" diyerek kendini savundu.

"KIZIM KARDEŞİNİ ÇOK KISKANIRDI"

Anneannesinin refakatinde halen Hastanede yatan minik S.'nin ameliyat edilmesi gündemdeyken, anne Emel A. ise bir haftadır hem eşinden hem de ailesinden kaçıyordu. Emel A. "Annem bile beni suçluyor. Çocuklarımı seviyorum. Oğluma bunları ben yapmadım, kimin yaptığını da bilmiyorum" dedi. Anne Emel A., "Benim tek hatam onları uyuttuktan sonra saat 03.00 sıralarında evden çıkmam. Döndüğümde öğrendim durumu. Kızım, kardeşini çok kıskanırdı. Belki çakmakla o yakmıştır kardeşini, bilemiyorum. Ama doktorlar 'Sigara yanığı' diyor. Evde banyonun camı da kırılmış. Kesikler de ondan olabilir" şeklinde konuştu.

"ÇOCUĞUMU BANA VERMEZLER DEĞİL Mİ"

Hamileliğinde eşinden şiddet gördüğünü, buna rağmen küçük oğlunu dünyaya getirdiğini söyleyen anne "Oğlumu günlerdir göremiyorum, onu bana geri vermezler değil mi? Artık yaşamak istemiyorum. Oğluma bir şey olmasın. Ben vicdansız değilim" dedi.

"KORKUDAN HASTANEYE GİDEMEDİM"

Çocuğunun hastane fotoğraflarını görünce gözyaşlarına boğulan anne, o geceyi şöyle anlattı: "Saat üç gibi çocukları uyuttum. Rize'den arkadaşım gelmişti, yarım saat görüşmek istedi. Çocuklarımı ilk kez yalnız bıraktım. Keşke bırakmasaydım. Eve döndüğümde çocuklar yoktu. Panikledim. Komşular çocuklarımı annemin aldığını ve hastaneye götürdüğünü söylediler. Korktum, hastaneye gidemedim. Akşama karakola götürdü polis. Ardından sokaklarda kalmaya başladım."

"KIZIM YALAN SÖYLÜYOR, O YAPTI"

Anneanne Emine Karakaş ise kızının yalan söylediğini savunarak, "Kimse ona inanmasın. Bu çocuk onun eseri. Kızımı adam edemedim. Hep yalan söyler. Çocukları olmasına rağmen evden kaçar. Bunu ondan başka kim yapmış olabilir? Damadım çalışıyor geceleri, suç kızımda. Rahat gezip tozmak için çocuğu bu hale getirdi. Onu asla affetmeyeceğim, benim artık onun gibi bir kızım yok" şeklinde konuştu.

(Kaynak: Habertürk)


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Habertürk İstanbul Maltepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title