Haberler

    Vücudunda Sigara Söndürülen Bebeğin Anne ve Babası 3 Maymunu Oynadı

    Güncelleme:

    Parmaklarında, yüzünde ve cinsel organında sigara söndürülen, bilekleri iple bağlanan, vücudu kaynar suyla haşlanan 1.5 yaşındaki S.K.A.'nın anne-babası mahkemede üç maymunu oynadı.

    Parmaklarında, yüzünde ve cinsel organında sigara söndürülen, bilekleri iple bağlanan, vücudu kaynar suyla haşlanan 1.5 yaşındaki S.K.A.'nın anne-babası mahkemede bu yaraların nasıl olduğunu bilmediğini söyledi.

    SESİNİ APARTMAN SAKİNLERİ DUYDU

    İstanbul Maltepe'de 2.5 yaşındaki ablası S.A. ile evde yalnız bırakılan 1.5 yaşındaki S.K.A.'nın, 10 Aralık 2014 gecesi sürekli ağlaması üzerine komşuları kapıyı çaldı ancak ses alamadı.

    KOMŞULAR SESİ DUYDU, ANNEANNEYİ ARADI

    S.K.A.'nın annesi Emel A. (22) ve babası Hüseyin A.'ya (28) ulaşamayan komşular, çocukların anneannesi Emine Ö.'yü çağırdı.

    KAPI KIRILDI, DEHŞET ORTAYA ÇIKTI

    Kapıyı kırıp içeriye giren anneanne ve komşular, 1.5 yaşındaki bebeğin yüzünde, tüm parmaklarının arasında ve cinsel organında sigara söndürülmüş, bilekleri bağlanan ip nedeniyle kan içinde kalmış, yüzü gözü haşlanmış halde buldu. Ağlamaktan bayılmak üzere olan bebek, hastaneye kaldırıldı.

    16 YIL HAPİSLERİ İSTENEN ANNE BABA SERBEST KALDI

    Savcı, anne-babayı 'kendisini savunamayacak durumda olan çocuğa eziyet' suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Haklarında 16 yıl hapis istenen anne ve baba, delil yetersizliğinden adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılığın kararıyla iki küçük çocuk, Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi.

    ANNE: BEN DE KARAKOLDA GÖRDÜM

    Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'nde geçtiğimiz gün görülen duruşmaya katılan anne Emel A., kendisine gösterilen çocukların işkence görmüş fotoğraflarına baktı ve şunları söyledi: "Fotoğraflarını gösterdiğiniz benim çocuklarımdır. Ancak ben resimlerde görülen yanma ve yaralanmaları karakolda gördüm. Kendi anneme çocukları bırakmıştım. Benden alırken çocukların durumunun böyle olduğunu söyledi. Ancak nerede ve nasıl olduğunu bilmiyorum. Ben bir şey yapmadım."

    BABA: GECE ÇALIŞIYORUM, KİM YAPTI BİLMİYORUM

    Baba Hüseyin A. ise, "Ben, gece çalışıyorum. Eşim de geceleri çocukları yalnız bırakıp arkadaşlarıyla buluşuyormuş. Kaan'ın üzerinde kim sigara söndürdü, ellerini iple kim bağladı, kaynar suyla kim haşladı bilmiyorum." dedi.

    Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

    Kaynak: Hürriyet / 3.Sayfa

    İstanbul Maltepe 3.Sayfa Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title