Haberler

İskele Çöktü: 3 Yaralı

Şanlıurfa'da, bir evin dış sıvasını yapan 3 kardeşin üzerinde bulunduğu tahta iskele çöktü.

Şanlıurfa'da, bir evin dış sıvasını yapan 3 kardeşin üzerinde bulunduğu tahta iskele çöktü. Birinci kattan aşağı düşerek yaralanan sıvacı 3 kardeş, tedavi için hastaneye götürüldü.

Olay, saat 15. 00 sıralarında Devteşti Mahallesi 2182. Sokak'ta meydana geldi. Sıvacılık yapan Yaşar (25) Yunus (30) ve Müslüm Çilkez (42) isimli 3 kardeş, 3 katlı bir evin dış sıvasını yapmaya başladı. Tahta iskele kuran 3 kardeş, evin birinci katında çalıştığı sırada üzerinde bulundukları tahta iskele aniden çöktü. Yere çakılan ve kanlar içerisinde kalan 3 kardeş, sokakta bulunan vatandaşlar tarafından otomobillerle Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi de sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler inceleme yaparken, hastanede tedavisine başlanan Çilkez kardeşlerin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title