Haberler
BBC

İlk Gününde İşe Geç Kalmamak İçin 32 Km Yürüdü, Duygulanan Patron Kendi Arabasını Hediye Etti

Güncelleme:

ABD'de, arabası bozulunca yeni başladığı işe ilk gününde geç kalmak istemeyen genç adam, 32 kilometrelik yolu yürüyerek iş yerine varınca patronu tarafından araba ile ödüllendirildi.

ABD'nin Birmingham kentinde bir ev taşıma şirketinin sahibi, arabası bozulunca işindeki ilk gününe geç kalmamak için geceden yola çıkıp 32 kilometre yürüyen yeni çalışanına kendi arabasını hediye etti. 20 yaşındaki Walter Carr adlı işçi sosyal medyada büyük övgü aldı.

POLİS YARDIMCI OLDU

Bir polis memuru, yolda gördüğü ve hikayesinden çok etkilendiği Carr'ı, kahvaltı ısmarladıktan sonra eşya taşıyacağı eve bizzat götürdü.

PATRONU ÇOK ETKİLENDİ, ARABASINI HEDİYE ETTİ

Ev sahiplerinin ısrarına rağmen dinlenmeyi reddedip işe koyulan Carr'ın kendisiyle tanışmak için Tennessee'den gelen patronu Luke Martin'le karşılaşması sırasında duygusal anlar yaşandı.

Martin, azmini övdüğü Carr'a 2014 model Ford Escape marka aracını hediye etti.

8 BİN DOLAR TOPLANDI

Arabasını tamir ettirmesi için internette para toplandı

Carr'ın arabasını tamir ettirmesi için internette başlatılan yardım kampanyasında 8,000 dolar toplandı.

2005'teki Katrina kasırgasında evlerini kaybettikten sonra ailesiyle New Orleans'tan Alabama eyaletinde bağlı Birmingham'ın bir banliyösüne yerleşen Carr'ın liseden Aralık'ta mezun olacağı belirtiliyor.

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Sosyal Medya Birmingham Z.Bitkisel Sağlık Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (142)

OSMANİYE:

BİZİM PATRONLAR DA GARSONA 1000 TL BAHŞİŞ VERİR ONU DA İŞÇİDEN ÇIKARIR

74
2
yanıtYanıtla
sanane:

öyle diyorsunda hangi garson böyle işine sadık oluyor bazıları için demiyorum tabi ?

yanıt0
yanıt1
Emrecan:

42 beğeni 2 beğenmeme demekki aramızda 2 patron var ??

yanıt4
yanıt0
osmaniye:

emrecan haklı beyler

yanıt0
yanıt0
Einstein:

ben fabrikaya 2 minibüs değiştirip bide üstüne yürüyordum patron benim yanımdan arabayla geçiyordu almıyordu

61
3
yanıtYanıtla
ERCAN:

Ama senin patronun müslüman. .Gavurla bir tutma

yanıt15
yanıt4
Zaza:

Iyi yapmiş

yanıt2
yanıt4
HH:

İyi insan olmanız için müslüman olmanıza gerek yok beyler bayanlar siz sadece iyi insan olmaya çalışın yaratıcının illaki sizin için bir planı vardır.

30
27
yanıtYanıtla
u mustafa:

Cümleyi yanlış kurmuşsunuz. Cümlenin içinde ''müslüman olmanıza gerek yok'' kelimesi Dinimizi kötüleyen yanlış anlaşılabilecek bir kelimedir. Bence cümlenin doğrusu şöyle olabilirdi. Müslüman olmak garantili iyi insan olmak anlamına gelmez. Müslüman olduktan sonra illaki iyi insan olmak için yapılması gereken çok sayıda davranış modeli vardır. Allahın planı insanlara verdiği akıldır. İnsan tüm planlarını o akılla yapar veya yapmaz.

yanıt34
yanıt4
sdasdasdasdasdasd:

yooook bunlar müslümanlık maskesini takıp her haltı yiyecek ve iyi kalıcak ya beğenmezler yorumu :) bırak cahil kalsınlar

yanıt3
yanıt0
Tüm 142 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title