Haberler

Işın Karaca, Sinan Akçil ve Tanju Çolak Güldür Güldür Show'da!

Güncelleme:

Her hafta sürprizlerle ekrana gelen Güldür Güldür Show'da bu hafta Işın Karaca; Sinan Akçil ve Tanju Çolak konuk oluyor.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca Güldür Güldür Show'da kıskanç bir sevgiliyi canlandırdı. Esprili diyaloglarıyla ve başarılı performansıyla izleyicilerden büyük alkış alan Işın Karaca sahnede ayrıca "Az Bi Mesafe" ve "Dert Bende Derman Sende" şarkılarını söyledi.

Meslek Liseli Sinan Akçil

Güldür Güldür Show sahnesinde meslek lisesinden mezun birini canlandıran Sinan Akçil, sempatik ve doğal tavırlarıyla dikkat çekti. Meslek liseli gençler ve kızlar arasında arabuluculuk yapan Sinan Akçil, verdiği öğütlerle tüm izleyicileri kahkahaya boğdu. Sinan Akçil sahnede sevilen parçası "Tabii Tabii"yi seslendirdi.

Zemin Kötü'de Tanju Çolak Süprizi

Güldür Güldür Show'un sevilen skeci "Zemin Kötü"ye Tanju Çolak konuk oldu. Takım için futbol taktikleri veren Tanju Çolak sahnede oyuncularla mini bir futbol showu gerçekleştirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tanju Çolak Işın Karaca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title