Haberler

Işın Karaca Git Gide Eriyor

Güncelleme:

Operasyonla midesini küçülttüren şarkıcı Karaca, ameliyattan sonra hızla kilo vermeye başladı. Önceden 100 kilo olan şarkıcı şu anda 75 kiloda.

Geçtiğimiz ağustos ayında operasyonla midesini küçülttüren Işın Karaca, hızla kilo verdi.

HEDEFİ DAHA DA ZAYIFLAMAK

Fazla kilolarından kurtulmak için geçirdiği ameliyatın ardından rejime başlayan ve spora ağırlık veren ünlü şarkıcı, kısa süre içinde 100 kilodan 75'e düştü. Yeni albümü öncesinde biraz daha zayıflamayı hedefleyen Karaca'nın hedefi, 65 kiloya inmek.



Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Işın Karaca Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

melda:

ahtapot surat 50 kilo daha incelse noolcak sanki.

9
34
yanıtYanıtla
elbistanlı mirim:

iki çocuğun var otur oturduğun yerde. işiniz gücünüz boş işler süslenmek göstermek

25
9
yanıtYanıtla
MALATYALI:

PİSLİK BİR TİPİ VAR ONU BUNU BİLMEM?

9
24
yanıtYanıtla
muzo:

hani esege altin semer vurursunyaaaa. . . .

10
20
yanıtYanıtla
çemişgezekli maho ağa:

avrat dediğin etli olur, butlu olur. hem eli hem de kalbi doldurur loo. .

24
4
yanıtYanıtla
kapadokyalı efe:

at kafalı kadın zayıflasa ne olacak

7
20
yanıtYanıtla
ozan.tas:

peki ya sonra ne olacak zayıflamayı durdurabilecekmi :(

25
2
yanıtYanıtla
mehmet:

boğazına dur diyemeyince doktora gidip baba sen şu midenin yarısını al naptıysam yeme isteğimi durduramadım demektir mide küçültmek

20
5
yanıtYanıtla
empati millet empati!:

ya ne kadar kaba ve dengesiz insanlar bu yorumcular size ne türlü türlü hakaret ediyorsunuz. Densizlik diz boyu bakıyorum da acaba haber sizle ilgili olsa ve size böyle yorumlar yapılsa napardınız birazcık empati

10
1
yanıtYanıtla
ONUR TAN:

kadın kilo kontrolü sağlamay çalışıyor destek olun.

9
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title