Haberler

Işıl Alben, Genç Basketbolculara Daha Fazla Şans Verilmesinden Yana

Işıl Alben ile röportaj MEHMET BAYER - Galatasaray Odeabank ile 3 yıllık anlaşma imzalayan milli basketbolcu Işıl Alben, Türkiye'de genç oyuncuların yeteri kadar şans bulamadıklarını, kulüplerin bu oyunculara daha fazla sahip çıkması gerektiğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Işıl Alben ile röportaj MEHMET BAYER - Galatasaray Odeabank ile 3 yıllık anlaşma imzalayan milli basketbolcu Işıl Alben, Türkiye'de genç oyuncuların yeteri kadar şans bulamadıklarını, kulüplerin bu oyunculara daha fazla sahip çıkması gerektiğini söyledi. Alben, bir etkinliğe katılmak için geldiği Çanakkale'de, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de son yıllarda altyapılardan çok yetenekli sporcuların yetiştiğini bildirdi. Buna karşın genç yeteneklere fazla şans verilmediğini gördüğünü aktaran Alben, "Çünkü yabancılar oluyor. Bununla beraber antrenörlerin de yabancı tercihleri oluyor. Burada gençlerin çok daha istekli olması, kulüplerimizin de onlara sahip çıkması lazım" dedi.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Işıl Alben Odea Bank Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title