Haberler

IŞİD Zirvesinden Irak'a Askeri Yardım Kararı Çıktı

Güncelleme:

Fransa'nın Başkenti Paris'te yapılan IŞİD zirvesinde katılımcı ülkeler, Irak'a askeri yardım yapılması konusunda uzlaşıya vardı.

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) ile mücadelenin ele alındığı " Irak'ta Barış ve Güvenlik" konulu uluslararası konferanstan " Irak'a askeri yardım" kararı çıktı.

DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU DA KONFERANSTA

Konferans Fransa'nın başkenti Paris'te başladı. Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'nin ev sahiğliğinde düzenlenen ve Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum'un da katıldığı konferansta Türkiye'yi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu temsil ediyor. ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un da katıldığı konferansta her ülkenin IŞİD'le mücadele strateji ele alınıyor.

YARDIM KONUSUNDA ANLAŞILDI

IŞİD'e karşı alınacak önlemlerin tartışıldığı Paris konferansının nihai bildirisi basına sızdı. Bildiride, katılımcı ülkelerin Irak hükümetine "uygun askeri yardım" yapılması konusunda anlaştığı belirtildi.

FRANSIZ JETLERİ, IRAK'TA KEŞİF UÇUŞUNA BAŞLADI

Konferans sürerken, Fransa ordusu Irak hava sahası üzerinde keşif uçuşlarına başladı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Fransa Paris Işid Irak Dünya Haberler

500

Yorumlar (40)

VATANDAŞ:

AK PARTİ HÜKÜMETİNİN BEĞENMEDİĞİM EN BARİZ YANLIŞLARI; MİİLETVEKİLİ DOKUNULMAZLIĞINI KALDIRMADILAR, MİLLETVEKİLLERİNİN 2 YIL GİBİ KISA BİR SÜREDE EMEKLİ OLMALARINI İPTAL ETMEDİLER, MİLLETBEKİLLERİNİN MAAŞLARINI AKSİNE DÜŞÜRMEYİP YÜKSELTTİLER, ASGARİ ÜCRETLİNİN VE EMEKLİLERİN MAAŞINI ÇALIŞAN MEMURLARIN EN DÜŞÜK MAAŞLARI SEVİYESİNE ÇEKMEDİLER VE MAAŞLARI ZATEN YÜKSEK OLAN HAKİMLER VE SAVCILARA DA 1. 155, 00 TL. GİBİ HİSSEDİLEBİLİR BİR ÖLÇÜDE ZAM YAPTILAR. AYRICA BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’DA ÇOK DAHA NİTELİKLİ İNSAN KAYNAĞINA ULAŞMAMIZ LAZIM VE EN İYİ BEYİNLER ÜNİVERSİTEDE KALSIN İSTİYORUM BAHANESİYLE AKADEMİSYENLERE HİSSEDİLEBİLİR BİR ÖLÇÜDE ZAM YAPACAĞINI DUYURDU. EĞER BU VE BUNA BENZER YANLIŞLARI YAPMAYA DEVAM EDERLERSE AK PARTİ HÜKÜMETİ MAZLUMLARI EZMEYE VE AHINI ALMAYA DEVAM EDECEKLERDİR. ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE. SEN SENİ İKTİDAR YAPAN MAZLUM HALKI ALAŞAĞI EDERSEN ONLARDA SENİ ALAŞAĞI EDERLER. BİR OKU BİN DÜŞÜN.

35
5
yanıtYanıtla
roni:

PKKe ve YPGe yi baya övmüşler. Türkiye tarafını belli etti zaten. Avrupa bu bölgede Kürtlerden başka insana saygılı demokrasiden yana örgütlü grup olmadığını anladı. Kurdistan bayrağında ki güneş gibi parlak önümüz.

24
11
yanıtYanıtla
avm yapacam, banada rüşvet verin:

hükümet bu habere üzülmüştür. Şimdi tırları sınırda vızır vızır mühimmat taşımaya başlar kadim dostlarına :):)

22
9
yanıtYanıtla
HASAN:

Olum Sen ne mal bir insan sın daha iki metre önünü bile göremeyecek kadar cahil misin ?

yanıt0
yanıt0
analist:

hasan esas mal kendinsin sen burnunun ucunu dahi göremiyorsun. .

yanıt0
yanıt0
EBRU:

IŞİD EBAK BE DÜNYA YI KARIŞTIRDI AMA SADECE HAVADAN OPERASYON ERKEKSEN KARADAN YAPSANIZA. . .

23
6
yanıtYanıtla
jaka:

irakta suriyede herkes pkk ya guveniyor pkk super guc oldu

19
10
yanıtYanıtla
k:

gıdıklayın gülecem ppk amerikadanda güçlü canıım

yanıt0
yanıt0
KAAN:

AKPNİN HER POLİTİKASI ÇÖKMÜŞTÜR DAHA NE YOBAZLIK PEŞİNDELER

13
10
yanıtYanıtla
ERHAN:

BU IŞID ASLINDA OYUNUN PARÇASI. . PKK IŞID BUNLAR HEP MAŞADIR.

15
8
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title