Haberler

IŞİD: Türk Diplomatlar Elimizde

Güncelleme:

Musul'daki Türk Başkonsolosluğu'nu ele geçiren IŞİD, "Türk diplomatlar elimizde, bilinmeyen bir yere götürüyoruz." dedi.

Musul'un tamamını ele geçiren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD), bugün de kentteki Türk toprağına saldırdı. Militanlar, Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nu ele geçirdi.

BAŞKONSOLOSLA BİRLİKTE 49 KİŞİ REHİN ALINDI

Başkonsolos Öztürk Yılmaz'la birlikte 49 kişinin rehin alındığı bildirildi. Gelen bilgilere göre, 49 kişinin sağlık durumu iyi.

IŞİD: TÜRK DİPLOMATLAR ELİMİZDE

Konuyla ilgili açıklama yapan IŞİD, "Türk diplomatlar elimizde, bilinmeyen bir yere götürüyoruz." dedi.

"KAÇIRMADIK, PROSEDÜR GEREĞİ..."

Örgüt ayrıca ellerindeki Türk diplomatları kaçırmadıklarını savundu. Örgüt adına bir Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Türkler kaçırılmış değil. Sadece soruşturma prosedürleri bitene kadar güvenli bir yere götürüldüler." denildi.

MUSUL VALİSİ: REHİNELERE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ

Musul Valisi ise "Türk rehinelere ulaşmaya çalışıyoruz, Türkiye'nin desteğine ihtiyacımız var." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Musul Işid Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (366)

rojava:

kürtlere bulaşırsanız daha çokkkkk darbe yiyeceksiniz..

15
50
yanıtYanıtla
asyamenekse.egne@hotmail.com:

İSMİNDEN DE YORUMUNDAN DA MİDEM BULANDI ARTIK İNAN.

yanıt0
yanıt0
MUSA DUNYAmrmusah@hotmail.com:

IRAK NERE ULEN KÜRTLERLE NE ALAKASI VAR.

yanıt0
yanıt0
SAĞDUYU:

konsoloslukta 40 tane özel harekat görevlisi var.konsolosluk Türk toprağı.peki çatışma oldu mu?olmadı ise,nedir bu kepazelik?dışişleri bakanı,Davudoğlu!derhal istifa et!bu aniden olan bir durum değil.eğer bunu bile bile yaptı iseniz elimize ne geçecek?sizin yöneteceğiniz ülkeden ne hayır gelir.durup,durduğumuz yerde başımızı belaya soktun.ne diyeyim ya.devleti dünyaya rezil ettin.sizden koyun çobanı bile olmaz.yazıklar olsun..........

25
10
yanıtYanıtla
tovbetevbe@gmail.com:

:))

yanıt0
yanıt0
DADAŞ:

82 MUSUL 83 KERKÜK GELİYORRRRRRRRRRR

22
13
yanıtYanıtla
Asyamenekse.egne@hotmail.com:

hayde inşAllah

yanıt0
yanıt0
ASYAmenekse.egne@hotmail.com:

ucunda savaş olmasa direk alsak iyi de savaşa KARŞIYIZ

yanıt0
yanıt0
SİNAN GERİ:

bu iktidar başta kaldığı sürece savaşada gireriz,toprağımızdan da oluruz.O GÜNLERİ BİZLERE GÖSTERME YA RABBİM

15
17
yanıtYanıtla
Ağrı''lı:

Türkiye''yi 2 ateş arasında bırakmak...Tek amaç bu.''''Allah hileleri görendir''''.Sen düşmanlara fırsat verme Yarabbim.Hem içerdeki hem dışardaki...

27
5
yanıtYanıtla
Tüm 366 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title