Haberler

IŞİD, Suriye'de Savaş Uçakları ve Füze Ele Geçirdi

Güncelleme:

IŞİD, Suriye Rakka'daki Tabka Askeri Havaalanı'nındaki çatışmların ardından MİG 21/B savaş uçakları ve yerden havaya atılan füzeler ele geçirdi.

IŞİD, Suriye'de Rakka'daki Tabka Askeri Havaalanı'nı kanlı çatışmalar sonrası ele geçirmişti. Üste çok sayıda uçak, helikopter olduğu belirtiliyordu. Ve ilk görüntüler gelmeye başladı. IŞİD'in MİG 21/B savaş uçakları ve yerden havaya atılan füzeler ele geçirdiği söyleniyor.

IŞİD ASKERİ HAVAALANININ KONTROLÜNÜ ELE GEÇİRDİ

IŞİD, rejimin kuzeydeki son noktası olan Tabka Askeri Havaalanı'nın kontrolünü ele geçirdi. Örgütün iddiasına göre saldırıda 152 rejim askeri öldürüldü, 4'ü subay 250 asker esir alındı. Çatışmalarda çok sayıda IŞİD üyesinin de öldürüldüğü belirtiliyor.

IŞİD'İN ELE GEÇİRDİĞİ FOTOĞRAFLAR SOSYAL MEDYADA YAYINLANDI

Rakka kentine 45 km mesafedeki üste çok sayıda savaş uçağı, helkopter olduğu iddia edilmiş, silahların akıbeti merak konusu olmuştu. Bölgeden ilk fotoğraflar geldi. Twitter'dan paylaşılan fotoğraflarda IŞİD'in MİG 21/B jetleri, karadan havaya atılan füzeler ele geçirdiği belirtildi.



Gözlemciler, üssün düşmesinin Beşar Esad yönetimi için ağır bir darbe olduğuna ve Suriye hava kuvvetlerinin ülkenin kuzeyinde hava saldırısı düzenlemesi kapasitesini etkileyeceğine dikkat çekiyordu.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Suriye Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (124)

Tc:

Nefret ediyorum AKP''den daha çok PKK''lı kıralardan nefret ediyorum MHP bahçeli iktidar olur inşallah

37
36
yanıtYanıtla
AHİİBABA:

SÜPER ÖTESİ BİR HABER. . IŞİD İN AMACI BELLİ. . PEŞMERGE VE ŞAKŞAKÇI PKK DÜŞÜNSÜN. . .

36
20
yanıtYanıtla
Musa Harun:

Abd nin pkk ve peşmergeye vermeyi düşündüğü silahlarıda Işid çok kolay ellerinden alır. Türkiyeyi bölme hayali kuran örgütler hiç ummadıkları yerden güme gidecekler. Allah Büyüktür. .

33
16
yanıtYanıtla
kalamartaratur@yahoo.com:

sende zannediyormusun ki işid turkiyeye saldırmayacak diye. Bak gör en büyük destekçisi olan akp hükümeti kuramasın işid türkiyeyede saldırır merak etme.

yanıt0
yanıt0
mustafa:

ışid yolun acık olsun toprak bütünlüğümüze dokunmadığın ürece destek görürsün

30
17
yanıtYanıtla
kadir:

tebrikler isid hepsinin anasini belle basta esat sonra amarika sonra pesmerg ve pkk hepsini oldur allah yardimciniz olsun kazaniz bubarek olsun

29
16
yanıtYanıtla
hüseyin:

kan emici pis yarasalar inandiginiz allah belanizi versin. allahin has hascilari

16
24
yanıtYanıtla
refik:

el kassum dogru diyor işidden kaçan pkk lılar sınırdan keçerken bizim askerlere saldırdı hala işidi desteklemeyenler var ben destekliyorum işidi işid türk tır şoförleri saldı şoför çıkıp dediki adamlar aç geziyordu bize yemek veriyorlardı beraber namaz kılıyorduk dedi sadece zaafları müslümanlık başka dertlerı yok dedi işid den kaçan pkk lılar urfada mardinde askerlere kurşun sıkıyordu

32
7
yanıtYanıtla
kitle:

pesmerge abd''den 5 bin nike spor ayakabisi siparis etmis, isid geldiginde daha hizli kacabilmesi icin

28
8
yanıtYanıtla
beyin bedava:

ışid kabe yıkacakmış, kabe yıkacak örgüt''ün lideri hutbeye çıkmaz. ışid kadınlara tecavüz ediyormuş, erkekleri öldürmüş binlerce kadına tecavüz ediyorsa bu cephede savaşanlar kimler, adam savaş deridnde bizim sapıklar her zamanki gibi uçkurunun derdinde. ışid kafa kesiyormuş, rojavaya ışidle savaşmaya giden çağdaş solcu gençlik kafa kesmeye değilde sevişmeye mi gidiyor. savaşın kanunda olan şeyler bunlar. hamas bile kurşunla infaz yaptı israile çalışan muhbirlere.

19
16
yanıtYanıtla
Tüm 124 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title