Haberler

IŞİD Militanı Sanıldı, Turist Çıktı

Güncelleme:

Şanlıurfa'da IŞİD militanı olduğu gerekçesiyle vatandaşların polis ihbar ettiği siyah cübbeli ve uzun sakallı kişinin Afganistan vatandaşı olduğu anlaşıldı.

Şanlıurfa'da, uzun sakalı, sarık ve siyah cübbesi ile görenlerin IŞİD üyesi olabileceği endişesiyle ihbarda bulunması üzerine gözaltına alınan şüphelinin Afganistan uyruklu Alman vatandaşı olduğu ve turist olarak kente geldiğinin anlaşılması üzerine serbest bırakıldı.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Öğle saatlerinde kent merkezinde siyah cübbesi, yeşil sarığı ve uzun sakalı ile dikkat çeken ve elinde çantayla dolaşan bir kişiyi görenler, IŞİD militanı olduğundan şüphelenerek polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis, şüpheli kişiyi Sarayönü Polis Merkezi önünde durdurdu.

AFGANİSTAN VATANDAŞI OLDUĞU ANLAŞILDI

Resmi ve sivil polisler tarafından Sarayönü Polis Merkezi'ne götürülen şüphelinin yapılan incelemesinde, Afganistan uyruklu Almanya vatandaşı Taha A. olduğu belirlendi. Pasaportu da incelenen Taha A., ifadesinde hiçbir örgütle bağlantısı olmadığını ve turist olarak Şanlıurfa'ya geldiğini söyledi. Yapılan araştırmanın ardından polisler, turist olarak kentte bulunduğu belirlenen Taha A.'yı serbest bıraktı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Afganistan Şanlıurfa Sarayönü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (79)

genc bakis:

Allah askina sunun tipe bir bakin hic insana benzer bir yani varmi.

10
51
yanıtYanıtla
yorumcu:

avrupalilarda her gördügü türkü ihbar etsin bunlar terörist diye? neyin kafasi:D

42
7
yanıtYanıtla
adım yokki:

ışid çiye benziyor ben olsaydım bu adamın kafasını keserdim.

9
38
yanıtYanıtla
toby:

kirtlerde ki ışid korkusuna bak zavallı şeyler

30
16
yanıtYanıtla
ısıdmıs pkk olmasın osanal74@hotmail.com:

ışıd ermeni yavrum arastırın salaklar pkk degilse neyse siz bu kafayla yaşayın ... din örgütü dür bu

yanıt0
yanıt0
sercan:

ben sahnelerde pkklılar gibi haki rengi giyip bağlama çalanları gördüm halk ses bile çıkaramadı.

38
5
yanıtYanıtla
SA''D BİN MUAZ:

Peygamberimizin (s.a.v) sünneti sakal bırakmak cübbesini sarığını giymek ki müslüman kişi peygamberini (s.a.v) taklit eder bunlar yapan ihbar konusu oldu vay memleket ne hale geldi. Peygamber size ne verdiyse onu alın, size ne yasakladıysa ondan da sakının. Allah''tan korkun. Çünkü Allah''ın azabı çetindir. HAŞR-suresi 7 ayet

37
5
yanıtYanıtla
.berat.turkmen@hotmail.com:

Sizin hafızanız balıklarla mı yarışıyor adam iş-it gibi giyinmiş halk da doğal olarak paniklemiş. Gerçi iş-it olsa sakalı keser şalvarı çıkarıp gelir ya neyse.

yanıt0
yanıt0
adamsin adam:

la kirolar ne kadar korkak ya isid bunlarin piskolejisini bozdu artik nerde sakkalli gorseler o saldirdiklari askere polise siginirlar...bu kesin ))))))))lan isid sen neymissin ya ne pyd ne pkk nede pesmerge kaldi hepsi darma dagan oldu daha iki gunde bir de bunlar turkden toprak istiyo sindi anlasildi kùrtler tarih boyunca neden devlet kuramadigi ))))))))))))kacin lan isid geliyo))

5
31
yanıtYanıtla
şenol:

Işid hepinizi yiyecek, ne kadar korkaksınız

7
26
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title