Haberler

IŞİD Militanı, Aksaray'da Yakalandı

Güncelleme:

IŞİD terör örgütü militanı olduğu öne sürülen ve Türkiye'ye kaçak yollarla girdiği belirtilen Mahsun D., Aksaray'da yakalandı.

Türkiye'ye kaçak yollarla girdiği belirtilen Yozgat'ın Şefaatli ilçe nüfusuna kayıtlı IŞİ militanı Mahsun D.'nin, Irak ve Suriye'de çok sayıda çatışmaya katıldığı İstanbul'da oturan eşi ve 2 çocuğunu Musul'a götürmek için ailesinin yanına gitmek üzere Türkiye'ye girdiği ileri sürüldü.

İSTANBUL'A GİTMEK ÜZERE OLDUĞU BELİRLENDİ

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, IŞİD militanı bir kişinin kaçak yolla Türkiye'ye girdikten sonra yolcu otobüsüyle İstanbul'a gitmek üzere olduğunu belirledi. Bunun üzerine bugün sabah saatlerinde harekete geçen jandarma yolcu otobüsünü Aksaray-Adana karayolu kent girişinde durdurdu.

MUSUL'DA IŞİD'E AİT BİR KARAKOLDA 6 AY GÖREV YAPTI

IŞİD militanı olduğu öne sürülen Mahsun D., gözaltına alındı. D.'nin jandarmaya verdiği ilk ifadesinde Musul'da IŞİD'e ait bir karakolda 6 aydır görev yaptığı bugüne kadar Irak ve Suriye'de çeşitli operasyonlara katıldığını, eşi ve 2 çocuğunu Musul'a götürmek içinde İstanbul'da oturan ailesinin yanına gitmek üzere olduğunu söylediği öğrenildi.

Mahsun D. yapılan sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Aksaray Musul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (84)

Bahattin:

19 yaşında evli iki çocuklu, nedir bu böyle ya, tipe de bak, insanlıkla alakası olmayan yaratıklar karısını çocuklarını da alıp o cehenneme götürmeye kalkıyor bi de. . .

33
1
yanıtYanıtla
kurdo:

ypg teslim ediin

22
8
yanıtYanıtla
BAWERmobilWeb@haberler.com:

PKK bunun gibi köpeklerin leşlerini kobani de bile bırakmıyor

16
13
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

ADAMI SAKALLI GÖRÜNCE İŞİDLİ OLDUĞUNA KANAAT GETİRİP YAKALAMIŞLAR. . ADAM SUÇSUZ.

4
23
yanıtYanıtla
DÜŞÜNEN ADAM:

ışide GEÇİT YOK HELAL JANDARMAMIZA

19
7
yanıtYanıtla
Jiyana azadMobil-IOS:

Gebertin su itii Insan disi yaratiklar, tecalin kopekleri bunlarrrrrr

24
1
yanıtYanıtla
TurkishMobil-ANDROID:

Bu ne Türkiye yolgeçen hanına dönmüş ışığı gören geliyor

23
1
yanıtYanıtla
oktay adanaMobil-ANDROID:

pkk nın düşmanı bizim dostumuzdur hemen serbes bırakın biraz daha pkk lı öldürsün

7
17
yanıtYanıtla
tskmobilWeb@haberler.com:

İşidmi pkk mi secim yapalim başka secenek yok ben işid derim biraz dizginlenirse pkk nin kokunu kazir itlerden kurtuluruz

8
16
yanıtYanıtla
vaybe Mobil-IOS:

tipe bak sanki ailesini tatil köyüne götürmeye gelmis

20
3
yanıtYanıtla
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title