Haberler

IŞİD'in Son Katliamı: 104 Kadına Sünnet

Güncelleme:

Yaptığı katliamlarla gündemden düşmeyen IŞİD, Musul'da 104 kadını sünnet etti.

Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Musul Sorumlusu Said Memuzini, örgütün kadın birliği El Hensa'nın, IŞİD lideri Ebubekir Bağdadi'nin talimatı üzerine, Musullu 104 kadını sünnet ettiğini söyledi.

HALKIN GÖZLERİ ÖNÜNDE YAPTILAR

Said Memuzini, örgüt mensuplarının, cep telefonuyla kentten görüntü alan 3 gencin başını, kent merkezinde halkın gözleri önünde kestiği bilgisini de verdi.

Bu arada, KDP Sorumlusu, Ramadi ve Beyci kentlerinde devam eden çatışmalardan kaçarak Musul'a gelen 41 IŞİD mensubunun, kentin doğusundaki Selam Karakolu'nda kurşuna dizildiğini iletti.

ŞENGAL'DE ÇATIŞMA

Öte yandan, bu akşam Musul'un Şengal ilçesinde örgüt mensupları Peşmerge Güçleri noktalarına saldırıya geçti. Saldırı püskürtülürken, 15 IŞİD'li etkisiz hale getirildi.

Çatışmalar sırasında örgütün 3 aracı da imha edildi. ABD öncülüğündeki koalisyonun savaş uçaklarının bölgeye operasyon yaptığı bildiriliyor.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Musul Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (141)

Kürt:

İşid bu ülkücü kadınlarıda Sünnet etseydi belki akılları başlarına gelirdi,,,, işidin katliamlarına alkış tutmazlardı.... Gerçi türkmen Kadınları satıp tecavüz edip Sünnet ediyorlarda kimin umurunda biz vicdanlı kürtlerden başka...

88
19
yanıtYanıtla
keko:

yalan haber bu haber sitesi pkk yandaşı bence

31
65
yanıtYanıtla
23Mobil-IOS:

PKK hakından ışıd gelir elerine saglık

34
42
yanıtYanıtla
TC VATANDAŞI:

Işidden bize ne ? Türkiye için en büyük tehtid Pkk ve Pyd terör örgütleridir . . .

21
52
yanıtYanıtla
Turk Turk sMobil-IOS:

Bu kadınlar bizim gancık PKK lılarmı

16
55
yanıtYanıtla
İMAM İSMAİL:

İSLÂMDA KADININ SÜNNET OLMASI DİYE BİR ŞEY YOKTUR. BUNLAR SAPIKLIK VE CEHALETTİR.

65
3
yanıtYanıtla
sakin:

pekeke domuzları kudurdu...domuz gibi homurdanıyolar

39
27
yanıtYanıtla
MARDIN MIDYAT:

yanlis HABER ISID SÜNNETSIZ PKK YPG LILileri SÜNNET EDECEK

19
46
yanıtYanıtla
BASKAN:

ALLAH IM dinine sahip cik ne olur. Biz muslumanlar yahudilerin elinde madara olmusuz

53
7
yanıtYanıtla
seyit kalander:

eliniz değmişken bizim kaçak saraydada var üç beştane onlarıda sünnet edin

24
27
yanıtYanıtla
Tüm 141 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title