Haberler

IŞİD'in İnternetten Propaganda Yapması Engellenecek

Güncelleme:

Irak Hükümeti IŞİD'in esir alıp kurşuna dizdiği Iraklı askerlerin fotoğraflarının sosyal medyaya düşmesi üzerine harekete geçti.

Irak Hükümeti IŞİD örgütünün internet üzerindenn propaganda yapmasını engellemek için kolları sıvadı.

Alman Spiegel Online'da yer alan habere göre, Irak resmi makamları YouTube, Twitter ve Facebook'a erişimi kısmen engellemek için gerekli düzenlemeleri yaptılar.

MUSUL'DA İNTERNET BAĞLANTILARI KESİLDİ

Musul gibi IŞİD'in kontrolüne geçen kentlerde ise internet bağlantıları tamamen kesildi. İnterneti propaganda aracı olarak kullanan IŞİD pazar günü, yüzlerce askerin infaz edildiğini gösteren fotoğrafları paylaştı. Ancak Selahaddin kentinde çekildiği iddia edilen fotoğrafların gerçek olup olmadığı netlik kazanmadı. IŞİD geçtiğimiz perşembe günü de Twitter üzerinden, bin 700 Irak askerinin infaz edildiğini duyurmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Facebook Twitter Musul Irak Dünya Haberler

500

Yorumlar (13)

01 BOZKURT:

BUNLAR MÜSLÜMAN DEĞİL TAM BİR YAMYAMLAR

24
2
yanıtYanıtla
bulut:

demek ki tayyip bu durumda haklı oluyor..yani sosyal paylaşım siteleri ülkeye zarar verdiğinde bunları keseceksin arkadaş..

11
15
yanıtYanıtla
esob:

bunlar ilm den bilimden uzak yobazlar. ellerinden hiç bir şey ğelmez ancak .ALLAH.ın yarattığı insanları katlederler.bunlar ve yaptıkları Müslümanlık ise biran evel bu dinden uzaklaşmak ğerekir.....

15
4
yanıtYanıtla
erol:

işte islamafobi nedeni

17
1
yanıtYanıtla
şebelekler:

mısırda halen gerçeklememiş ve uydurukta olsa bir mahkeme ile 500 insan idam edilecek diye ortalığı yıkan rabia cı akp liler. 1700 insan yargısız kurşuna dizildi nerdesiniz????

9
1
yanıtYanıtla
en iyi terörist ölü olandır:

bir gün bunlarıda kurşuna dizip internete elbet koyanlar olacak kimler geldi kimler geçti şu DÜnyadan ohooo.. İşleri bitince bunlarıda böyle gebertecekler hemde kendi patronları yapacak

5
1
yanıtYanıtla
emin uçar:

sisiye lanet getirip eskiden rabia işareti yapan başbakan şimdi ise sisiye tebrik yagdırıyor şimdi ise rabia işareti başbakan için 4kriter olarak adını degişti çok yazık başbakanda sisileşti allah türkiye ye yardım etsin allah kötü insanın belasını versin.amin......................

3
1
yanıtYanıtla
mahir:

gereksiz bir hareket, basin aksama kadar boy boy reklamini yapiyor zaten, onlarin isine gelir relamla kaybedecegi zamanda biriki müslüman daha keser....

3
0
yanıtYanıtla
EWREKA:

ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN!...

2
1
yanıtYanıtla
YEŞİM TAŞLI:

Bu caniler insanlık suçu işlemektedir. Bunlara ve bunların ellerine silah verenlere AİM yolu açılmıştır.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title